Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínáni Notebooku Asus : X550C

Od: radek1980* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den ,mám takový problém mám model notebooku Asus X55OC.A pomalu se mi vypíná.nevím co to je.Jinak tam jsou Windows 8.Poradí mi tady někdo.Předem děkuji za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Osmičky teď stahují hodně aktualizací. Ty se většinou instalují po té, co dáš povel k vypnutí počítače. To je nejčastější příčina pomalého vypínání. Řešením je vypínání přes povel shutdown. To vypíná počítač okamžitě. Jednou za čas je ale stejně nutné nechat kvůli aktualizacím proběhnou běžný vypínání.
doplněno 08.02.15 18:37: Návod ...
Klikněte na
pracovní plochu pravým tlačítkem
myši a zvolte možnost Nový/
Zástupce. V zobrazeném okně
zadejte do pole Zadejte
umístění položky příkaz
shutdown -s -t 0 (posledním
znakem je nula, jednotlivé části
příkazu jsou odděleny mezerami).
Klikněte na tlačítko Další,
v následujícím okně zástupce
pojmenujte a klikněte na tlačítko
Dokončit.
Dalším krokem může být změna ikony. Klik pravou myší na ikonu. Dole klik na vlastnosti a tam změní ikonu. V seznamu ikon je červený znak vypínače. Ten se vybere a operace se uloží. Tím máš na ploše ikonu vypínače která ti vypíná noťas bez prodlevy. Když na ní podržíš myš, můžeš ji přetáhnout z plochy na spodní lištu do rohu a máš to stylový :)
doplněno 08.02.15 18:42: Pro mě to na osmách byla operace po koupi Asuse protože vypínání počítače na čtyři kliknutí tak jak je v tom systému vymyšlený mě neskutečně iritovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]