Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,mám takový problém mám model notebooku Asus X55OC.A pomalu se mi vypíná.nevím co to je.Jinak tam jsou Windows 8.Poradí mi tady někdo.Předem děkuji za odpovědi.
1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
doplněno 08.02.15 18:37: Návod ...
Klikněte na
pracovní plochu pravým tlačítkem
myši a zvolte možnost Nový/
Zástupce. V zobrazeném okně
zadejte do pole Zadejte
umístění položky příkaz
shutdown -s -t 0 (posledním
znakem je nula, jednotlivé části
příkazu jsou odděleny mezerami).
Klikněte na tlačítko Další,
v následujícím okně zástupce
pojmenujte a klikněte na tlačítko
Dokončit.
Dalším krokem může být změna ikony. Klik pravou myší na ikonu. Dole klik na vlastnosti a tam změní ikonu. V seznamu ikon je červený znak vypínače. Ten se vybere a operace se uloží. Tím máš na ploše ikonu vypínače která ti vypíná noťas bez prodlevy. Když na ní podržíš myš, můžeš ji přetáhnout z plochy na spodní lištu do rohu a máš to stylový
doplněno 08.02.15 18:42: Pro mě to na osmách byla operace po koupi Asuse protože vypínání počítače na čtyři kliknutí tak jak je v tom systému vymyšlený mě neskutečně iritovalo.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]