Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám menší problém, se sháněním ovladačů pro tuto zvukovou kartu. Vím, že karta fungovala i pod XP, byly na ní ovladače, já je ale nikde nmohu najít. Udělal jsem experiment, a to sice, že jsem vyextrahoval instalátor ovladačů pro visy a natvrdo nainstaloal a funguje, problém je v tom, že potřebuju pro konfiguraci onon program, který pro XP sice je, ale tvrdí, že zařízení nenašel, což chápu, když ani ovladač není pořádně nainstalován.
Jendá se o kartu Creative Sound Blaster SB1070.
Díky za pomoc...
Ano, koukal jsem se, ale asi ne pořádně, mno zkrátka jsem blb. Díky za pomoc. Já místo toho abych si to na tý stránce pořádně přečet, když jsem tam asi už po 16-tý, tak jsem na XP natlačil ovladače pro visty sice to fungovalo, ale sotva a pořád to házelo nesmyslné errory, tak jsem naintaloval ty pro xp a furt se to nechce nějak rozchodit, skusil jsem zase tedy natvrdo "jakože" odinstalovat ty vistový a nainstalovat klasickou cestou ty pro xp, a už to jede jak po másle, takže mnohokrát děkuji vám oběma za pomoc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.