Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Moc velká videa po renderu,jak zmenšit video?

Od: stequin odpovědí: 2 změna:

Dobrý večer, Když natočím video přes Dxtory tak mi to vytvoří video o velikosti 8GB, protože používám kodek, který je fajn. Předtím kodekem jsem míval videa 30-50 GB a po renderu jsem míval max 300MB, ale teď mám soubory po renderu okolo 900MB. Což je blbost, protože čím menší soubory tím menší soubor po renderu ne? Nevíte v jakém programu se dá zmenšit video aniž by to moc ovlivnilo grafiku videa? díky za odpověď stequIn

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

2x

nejdrive bych se podival na puvodni videa, jak bylo nastaveno. Napr. pomoci Soubor> vlastnosti> podrobnosti nebo pres stazitelny programek MediaInfo. Srovnanim udaju tech novych (velkych) a puvodnich (vyhovujicich) zjistil v cem se lisi a podle toho snizil parametry resp, format pri novem renderovani.

Moc velká videa po renderu,jak zmenšit video?
Moc velká videa po renderu,jak zmenšit video? #2

rv*
hodnocení

2x

Třeba v programu Avidemux. Nejlepší kompresi dává video "Mpeg4 AVC(x264)" kde zvolíte v "Encoding mode" "Average bitrate (Two Pass)" a zkoušíte vhodný "Average Bitrate".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]