Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, Když natočím video přes Dxtory tak mi to vytvoří video o velikosti 8GB, protože používám kodek, který je fajn. Předtím kodekem jsem míval videa 30-50 GB a po renderu jsem míval max 300MB, ale teď mám soubory po renderu okolo 900MB. Což je blbost, protože čím menší soubory tím menší soubor po renderu ne? Nevíte v jakém programu se dá zmenšit video aniž by to moc ovlivnilo grafiku videa? díky za odpověď stequIn
2x
nejdrive bych se podival na puvodni videa, jak bylo nastaveno. Napr. pomoci Soubor> vlastnosti> podrobnosti nebo pres stazitelny programek MediaInfo. Srovnanim udaju tech novych (velkych) a puvodnich (vyhovujicich) zjistil v cem se lisi a podle toho snizil parametry resp, format pri novem renderovani.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.