Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, Když natočím video přes Dxtory tak mi to vytvoří video o velikosti 8GB, protože používám kodek, který je fajn. Předtím kodekem jsem míval videa 30-50 GB a po renderu jsem míval max 300MB, ale teď mám soubory po renderu okolo 900MB. Což je blbost, protože čím menší soubory tím menší soubor po renderu ne? Nevíte v jakém programu se dá zmenšit video aniž by to moc ovlivnilo grafiku videa? díky za odpověď stequIn
nejdrive bych se podival na puvodni videa, jak bylo nastaveno. Napr. pomoci Soubor> vlastnosti> podrobnosti nebo pres stazitelny programek MediaInfo. Srovnanim udaju tech novych (velkych) a puvodnich (vyhovujicich) zjistil v cem se lisi a podle toho snizil parametry resp, format pri novem renderovani.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.