Nejste přihlášen/a.
Pokud chcete často převážet a máte možnost připojení externího monitoru a klávesnice, pak doporučuji 11". Do firmy ACER po zkušenostech už nikdy nepůjdu...
Pořizuji ho na programování mimo domov (tj. ve škole, ve volném čase mimo domov, či do práce).
Doma mám domám výkonné PC s 22" a 17" dualem. (NTB nebude primární)
-> tedy je to opravdu na to, že když nejsem doma, abych mohl programovat nebo začínat/dokončovat rozdělanou práci (monitor k ntb 100% nebudu připojovat). Popřípadě když musím někam dojít a tam na místě se fyzicky připojit např. do sítě.
Omlouvám se za zmatky.
Stále pro 11"? A špatné zkušenosti s ACERama?
Děkuji za odpovědi
Lukáš
Tím spíš pro 11", notebook má být přenosný a ne několikakilové dvacetipalcové hovado
Tím že notebook nebude pro tebe primární se naše zkušenosti s Acerama nevylepší
No právě když to vztáhnu na ty 2 modely co jsem posílal, tak rozdíl jen 300g a 4cm na uhlopříčce (ale jak moc velký rozdíl jsou ty 4cm fakt netuším ..)
Tak dobře, váha je jen o 300g větší, tak pak už jde jen o velikost. Já osobně bych na tebou uvedené učely bral těch 11" je skladnější a do terénu bohatě stačí.
Osobně kromě stolního počítače používám 12" notebook a starší 9" netbook, když potřebuju něco mobilního sebou, tak popadnu ten netbook, bohatě stačí na to co potřebuju a nic velkého netáhnu
Já teda nevím, lidi pořád něco chtějí a nakonec se nedokáží rozhodnout pro základní vlastnosti, které už těžko někdo poradí, takové věci už jsou opravdu individuální a každého věc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.