Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej reklamy na mém webu

Od: janadamek odpovědí: 3 změna:

Chtel bych se zeptat: mam web s celkem slusnou navstevnosti a chtel bych nejak nalakat inzerenty reklamy. Znate nejakou firmu ktera mi tam dohodi nejaky inzerenty? Nebo jak se to dela?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Co je u tebe slušná návštěvnost?
Obecně máš několik možností.
Výměnnné reklamní systémy (stačí pohledat v google.com)
Já např. používám reklamní systém lista.cz a vrs.cz Ale je spousta dalších.
Některé platí za přímé kliknutí návštěvníka na reklamu (většinou okolo jedné koruny) nebo získáváš kredity za zobrazení, které pak od tebe případně odkoupí. Ovšem pouze od určitého množství nebo pouze Gold/VIP účtům (tedy účtům, které mají stránky s hodně velkou návštěvností - viz moje úvodní otázka)
Provizní systémy.
Zobrazuješ konkrétní reklamu určité stránky (e-shopu, cestovky atp.) a získáváš provizi několik procent z nákupu lidí, kteří přišli přes tvoje stránky. Jsou i provizní systémy třetích stran (reklama se střídá jako u reklamních systémů)
Nabídky.
Přímo na tvojí stránce, různé inzeráty, kamarádi, použít google pro vyhledání nabídek. Nebo např. http://www.odkaz.eu/ atd. atp.

hodnocení

0x
pokud nemáte alepoň 10tis unikátních IP denně nemá smysl nic více než reklama přes adfox.cz, billboard.cz nebo Google adsense apd ;)

nezapomeňte na Živnostenský list nebo na klepající finančáky na dveře ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]