Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rádio Kiss Hády ve vlc

Od: frkotou* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat, kde najdu rádio kiss hády ve formátu .pls nebo .m3u, už jsem ho našel, ale potřebuji, aby se tam zobrazoval a aktualizoval playlist, co se právě hraje. Neví někdo, kde bych to našel?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

naihonn*
hodnocení

0x

Myslím si, že to je nemožné. Rozhodně tedy u m3u nebo pls souboru. Ovšem výhoda je, že se tohle info zobrazuje u webové verze.

frkotou*
Děkuji, ale měl jsem jedno rádio a teď nevím jestli pls nebo m3u a vlc zobrazovalo vždy aktuální skladbu.
naihonn*

Jasně, shoutcast rádia například tuhle informaci v tom streamu posílají, ale to je tak nějak výjimka. Jinak většinou je tohle spíš jen v té webové verzi. U aplikace, co bych si naprogramoval vím, jak bych tam tuhle informaci z webu dostal, ale u vlc to nevypadá, že by šlo nějak vložit zobrazení z webu, ale můžu se plést a třeba by šlo vytvořit plugin co by zrovna tohle rádio a tenhle web zobrazoval. Ale to už je určitě jednodušší si to pustit rovnou v prohlížeči.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já bych pro audio používal raději WinAmp - tam by se to mělo zobrazovat. Zdravím!

slunecnice.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]