Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám jeden pdf. soubor, který má 10 listů. Potřebuji z tohoto "vyďobnout" jeden list a ten uložit samostatně. Ví někdo, jak na to? Díky
zkuste toto stahuj.centrum.cz/...
doplněno 06.02.15 10:24:tak jsem to taky zkoušel a nějak to nefunguje - omlouvám se..
Pokud jde tedy o jednu -dvě stránky, můžete použít "tisk do ¨PDF"- konkrétní strany - vytvoříte si tak své PDF dle potřeb.
Pokud chcete jen více stránek ale malé velikosti, pak můžete užít webu pdfpal.com/...
No a nakonec prográmek - polopatistický a ověřený
Díky, to by bylo super.
Píše mi to, že proběhlo úspěšně (bursted to current folder successfully), ale co dál? Nevím, zda se mi to někde uloží? Když pdf soubor přetáhnu, tak vyskočí hláška, ale dál nic. Díky za radu.
tak já to zkoušel a zobrazily se mi soubory ve stejném adresáři kde je ten program , ale až po zavření programu..
jo mimochodem, díky za dobrej typ, také se bude hodit...
no možná rozložit nejde, u jednoho jsem toho také nedosáhl..
zkus tedy ten adolix, co je dole...
doplněno 06.02.15 10:46:
pdfconvertonline.com/... PDF Tools-Split PDF. Nahrajte původní soubor a zadejte číslo stránky, kterou chcete vyjmout (Extract PDF). Potvrďte a zobrazí se vám na stáhnutí nový soubor s tou jednou stránkou, který si uložíte na disk nebo zobrazíte. A nemusíte nic instalovat...
jo funguje to...
zvol PDF Tools
pak vyber soubor pro výběr stránky
nastav Extract PDF a tam zadej číslo stránky kterou chceš vybrat
následně Split Now..a získáš osamocený PDF soubor se stránkou
Dobrý den, také by se to dalo udělat tak, že si na obrazovce zobrazíte požadovanou stránku v prohlížeči PDF souborů, uděláte si snímek obrazovky, možná trochu upravíte obrázek v grafickém editoru (Malování) a bude to jeden soubor - obrázek. Zdravím!
doplněno 06.02.15 14:00:magdon - ano, je to trochu "přes ruku", ale u jednoho obrázku to jde. Já jsem si zase musel jednou z několika obrázků udělat soubor PDF (a také to jde).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.