Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivní odkaz v Powerpoint

Od: skrob*

Dobrý den, pokud klasicky vložím webový odkaz do Wordu, tak se mi objeví jako aktivní hypertextový odkaz modré barvy a propojí se na net.

V powerpointové prezentaci toho nemohu dosáhnout. Děkuji za pomoc.skrob

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavkazji*
hodnocení

3x

Zdravím já to dělám takto-klikněte na vložení-textové pole-napište adresu odkazu-zamodřit odkaz -kliknout na hypertextový odkaz-objeví se vám okno s úpravou hyp.odkazu a dole je adresa kam napíšete znova onen odkaz tedy adresu poté ok a je to..

skrob*
hodnocení

Tak toto pánové právě dělám, vše je ok, ale prostě po uložení a opětném otevření mi to neukáže tu "ruku", která to otevírá.

horak*

Ani když se spustí prezentace F5? Jestli ne tak potom zkusit klik + CTRL, SHIFT atd

pavkazji*

Jak to ukládáte?

Jako Prezentace aplikace PowerPoint nebo Předvádění aplikace Powerpoint?

Nic jiného mě nenapadá.V Prezentaci to nefunguje (to tu ruku neukáže) až po uložení do Předvádění.

skrob*
hodnocení

Tak to je ten problém. Už je to jasné .Díky všem.

horak*
hodnocení

0x

vybrat si textove pole ke kteremu bude prirazen hypertextovy odkaz> Vlozeni> Hypertextovy odkaz> a zpusob

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]