Nejste přihlášen/a.
Dobry den přatele nevim jestli sem otazku napsal spravne.De my oto,stahnul sem 13 dilny serial a chci ho vypalit na dvd postupne od 1 do 13steho dilu.Ale mam to rozhazene např.4 9 1 dil.Skoušel sem přetahnout myš tam jak sem chtel ale nejdeto.Sem v takovich vecech amater.Prosim poradi nekdo jak nato?
Jak píše @ben.Očíslujte to 01,02,03...případně název dílu.Já jsem to taky dělal a poprvé jsem to pojmenoval 1,2,3... a díly se mi pak ukázaly 1,10,11,2 ...zpřeházeně.Pokud by třeba díly 1-9 byly na jednom DVD pak tu nulu tam dávat nemusíte.
Dobrý den, přejmenujte si soubory a před každý název dejte číslo. Potom by se to mělo řadit podle názvu. Např. "001 - 1.díl.avi", 002 - 2.díl.avi" . . . (bez uvozovek). Zdravím!
doplněno 05.02.15 21:14:Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.