Nejste přihlášen/a.
ahoj všem střihačům...Prosím potřebovala bych pomoc od někoho, kdo také pracuje s programem Adobe Premier ,má silnější počítač a byl mi ochotný vyrenderovat video, které se skládá ze 3 songů a několika obrázků...muj počítač to chce renderovat 137 hodin ..to se nedá:D...prosím prosím
Dobrý den, a jak si takovou pomoc prostřednictvím internetu představujete? Ale, třeba budete mít štěstí - některý program na začátku své práce vyhodí dlouhou délku zpracování a potom ji během své činnosti upravuje a výrazně zkracuje. Třeba to budete mít do rána hotové.
Jinak, délka zpracování se také může ovlivnit nižším požadavkem na kvalitu (a velikost) videa. Zdravím!
P.S. Tedy, nastavit si jinak ten výstup videa.
doplněno 06.02.15 20:37:render - pokud to dobře vidím, tak děláte z malého videa hodně velké (myslím to rozlišení).
Jestli tomu tak je, tak se nemůžete divit - to ten PC má hodně práce s výpočtem. Nejlépe asi vyzkoušet na kopii krátkého videa různá nastavení, velikosti videa, výsledné formáty a hlídat si čas. A k čemu potřebujete audio 48.000 Hz - na video je to zbytečné (to není Hi-Fi).
bene...no právě...ale mám asi málo výkonné pc...takže když sestavím ,nastříhám video se 3 songy..tak to renderuju několik dní a nocí v kuse,bez ohledu na to,jaký výstup nastavím...ted jsem dala MPEG4...a je to render tak na dva dny D...další problém mám,že videa se po vyrenderování a nahrání na youtube třesou...třese se obraz a kamerou to není,páč video je složeno z fotek...chtěla jsem v sequencích nastavit avi codek...ale nešlo to...tak se modlím abych to nák konečně vyrenderovala a bez chyby nebo mě už trefí:D..posílám momentální stav renderingu
Tvoje údaje jsou přinejmenším divné. Jak by jsi posílala video, čím a kde? Snad přes uložto nebo Leteckou poštu, či něčím jiným?
Jak dlouhé je to video na časové ose?
Jaké parametry má ten tvůj PC (procesor, paměti, win?)
Jaký Adobe Premiere to je?...nebo Premiere 9 - 10 - 11 - 12... která?
I při dvoujádru by 15 min. video mělo být vyrenderováno v asi 3 násobku času originálu. Za předpokladu, že to bude buď v MPEG 2 (1920x1080) dat.tok asi kolem 11 000 -17 000 b/s.Vyšší tok nemá cenu, není to poznat (!), a nebo to samé v MPEG4, případně v mts
realista: video by šlo přeposlat určitě jako soubory a pak celkovou sequenci .v počítači musí ty soubory (fotky,songy) být...pak by to šlo vyvolat myslím kdekoliv... posílám foto časové osy...jinak ten rendering ve formátu MPEG4..je katastrofa :D..totálně rozpadlej obraz i zvuk xD...
ps: adobe premier pro cs 5.5
kodek v nastavení sequencí nejde změnit...tak jsem zase nahraná
Máš to org. verzi, nebo ...(?), i tak bych ti doporučoval, tedy pokud to myslíš s editací a střihem videa vážně → knihy.cpress.cz/...
a pokud začínáš, tak je asi pro tebe lepší Adobe Premiere Elements (12 nebo teď nová 13). Není až tak drahá (cca 2 000.-kč), je podstatně jednodušší, celá v češtině a méně náročná na PC. Kdo nedělá profi videa, tak je je Adobe Premiere Pro CS5 zbytečný luxus. Ještě se zkus podívat zde → forum.strihvidea.cz/...
Dělám poslední dobou právě s tímto programem (přechod od Pinnacle - padání nestabilita od č. 16...) a je to asi jeden s nejspolehlivějších editačních programů. Všechno jde, když se chce. Nevzdávej to...
néé nejsem žádnej začátečník..dělám v adobe už několik let..stříhám ale krátký videa, max 5minut...delší už jsou problém . komp je na tom s výkonem hůř a hůř ,mám navíc skoro plnou pamět a uvolnit nelze...taky mám pomalý připojení k netu..takže je toho víc...no neva ...výstup v MPEG4 byl hotová katastrofa...příšerná kvalita...v Avi by to zas trvalo pul století...takže renderuju ve flv...obraz zvuk bezva, akorát to taky bude trvat dlouho...asi 78 hodin...1 % se mi renderuje cca hodinu...uf uf uf...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.