Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najít Inkousty alternativní?

Od: suzymon® odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

mám tiskárnu Canon pixma MP230. Teď jsem kupovala v normálním obchodě inkousty, barevný a černý. Cena příšerná 990Kč. Jsou oddělené. Nevíte kde bych si mohla objednat levnější alternativu náplní do této tiskárny? Děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

dobré zkušenosti mám tady

inkoust-toner.cz/...

kupuji inkousty ve větším balení - 0,25 až třeba 1 litr (černý) pro doplňování, náklady na tisk minimální a pokud míte oddělené zásobníky, není co řešit - i třeba s originál inkousty...

doplněno 04.02.15 08:37:

takže pouze černá a barevná cardridge, neoriginál

kompatibilni-tonery.heure/...

dále jedna z možností

hodnocení

Děkuji, kouknu se tam. Ale nerozumím té odpovědi, že není co řešit s originál inkousty. To právě řeším, jsou moc drahé, tak hledám ty neoriginály. Už jsem něco našla, ale o moc levněji to nevychází. A právě nevím, jestli se i do této tiskárny dají ty originální kazety plnit doma. Žádný plnicí otvor tam nevidím. A někde jsem četla, že když tam není, tak se musí vytvořit. Ale jak? To se to nějak navrtá? To si vůbec nedovedu představit čím bych to asi vrtala.

myslím inkousty v láhvích, i ve velkém balení jsou v rozumných cenách

inkoust-toner.cz/...

a pokud koupíte i plnící sadu, je tam ke stažení i návod

inkoust-toner.cz/...

doplněno 04.02.15 14:35:

řešením jsou také zásobníky, hlavně pro toho, kdo hodně tiskne

patronka*
hodnocení

0x

Promiň, nějak mi to vypadlo...Tady jsem se tenkrát byla ptát a zde je současná nabídka. Je to kamenná prodejna i e-shop.

tisknulevne.cz/...

Zdraví patronka *slunce*

hodnocení

Ahoj patronko, to nevadí. Já jsem teď musela rychle napsat několik dopisů, tak jsem si je koupila. Tady alternativní neměli. Ale přijde mi, že na to, že to jsou originály, je tisk dost nekvalitní. Takový šedý a ne černý. A to jsem vyměnila obě kartuše a až když jsem to vyhodila, najednou mi secvaklo, že v té barevné určitě inkoust ještě byl. No, za blbost se platí. Tak ahoj a dík.

hodnocení

Tak Vám všem děkuji. Teď mám teda ty nové, tak uvidím pak pro co se rozhodnu. Ale jsem trdlo, protože jsem vyhodila ty dvě prázdné kartridže. *bzum*. Teď jsem se dočetla, že nejdou plnit pořád kolem dokola, tak jsem mohla mít v zásobě ty zásobníky. Ale to plnění se mi zrovna nezdá jednoduché. To bych to musela vidět přímo na vlastní oči. Jinak ty adresy jsem našla také, ale myslela jsem, že tady má někdo vyčmuchanou ještě nějakou lepší adresu. Ale nevadí, až přijde čas, tak se pro něco rozhodnu.

rado*

Já nakupuji zde, a spokojenost. print.4fan.cz/...

hodnocení

Rado, díky, to už je rozumná cena. Hned jsem si to zapsala. Já blbec, že jsem se nezeptala dřív.

suzymon:

problém je v tom, že jste nazakoupila tiskárnu s dělenými inkousty (ale to už jsem vám před časem psal). Tiskárna s dělenými inkousty má výměnné jen nádobky. To co jste si pořídila vy jsou nádobky i z tryskami. Trysky neumí nikdo vyrobit než sám výrobce tiskárny a tak alternativní firmy plní do originálních použitých kazet, nikdo neví co a kolik toho mají za sebou a jsou s tím často problémy, tiskárna je odmítá nebo tisknou neúplně. Co je ale hlavní,mají podstatně menší obsah a často se musí měnit.

hodnocení

0x

Zdravím: e-janka.cz/...

atilla*
hodnocení

0x

Tady nakupuji inkousty já, mám také Canon Pixma, i když MP190. www.cherrystore.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]