Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3D film na PC

Od: matlysek* odpovědí: 6 změna:
Ahoj,prosim poradte nekdo,jake jsou minimalni pozadavky na prehrati 3D filmu na PC.Poustim to na televizi,ale zvuk prechazi obraz,tudiz to asi nestiha vykreslovat... Mam Asus x101ch

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

2x

Ahoj,

to z TV přenášíš obraz do toho notebooku nebo jak to mám chápat?

doplněno 03.02.15 20:57:

přes HDMI, bezdrátově nebo jak?

doplněno 03.02.15 21:06:

to HDMI je 1.3 nebo 1.4? 1.3 nepřehraje 3D film ve FullHD pouze tzv. SBS fromát.

nevím co máš za TV, ale jelikož má podporu 3D, určitě je tam i USB port, není lepší to pustit přes flashku?

doplněno 03.02.15 21:10:

je potřeba flashku naformátovat na NTSF , FAT32 umožňuje kopírování sobourů o velikost max 4 GB

matlysek*
hodnocení

Ne,poustim na pc a zobrazuji na tv,ale proste zvuk predchazi obraz... Tak nevim jestli to nevzit lepsi kompl? Popripade kdyby me nekdo doporucil neco co by to stihalo.(nejake parametry)
doplněno 03.02.15 21:01: ano pres hdmi
doplněno 03.02.15 21:08: tv je LG LB700V . Usb ma,akoradze me nejde presunout cely film na flashku,prej je to moc velky (nechapu),jinak bych to samozrejme pretahl...
doplněno 03.02.15 21:14: no vydis to me nenapadlo :-D I kdyz jsem to uz nekdy delal... Ale stejne jsou nejake minimalni pozadavky aby to PC zvladlo?
filip17*

tak samozřejmě, že nějaký hodně starý hardware s tím bude mít problémý, ale dnes to snad zvládne bežný notebook, ale jak jsem řekl hraje tu více faktorů což je i ten kabel HDMI 1.3 a 1.4

doplněno 03.02.15 21:31:

na obalu by mělo být napsané jestli je to 1.3 nebo 1.4 případně u 1.4 je značka FullHD

doplněno 03.02.15 21:36:

každý kabel vypadá trochu jinak, možná to tam někde je vaznačené, pokud ne, tak stačí zkusit pustit 3D film ve FullHD a buď to poběží nebo ne

matlysek*
hodnocení

a jak to poznam jaky je? ten kabel?
doplněno 03.02.15 21:33: no obal uz jaksi nemam,mam dva kabely a uz rok...
doplněno 03.02.15 21:39: vsak jsem poustel fullhd 3ď a rikam obraz nestihal zvuk tak o 5 sekund

Netbook si tohle nedává, ten procesor se slabou grafikou to nestíhají, i s obyčejným Full-HD videem jsem měl u Asus EEE velké problémy.

doplněno 03.02.15 21:48:

Tak pokud to TV z USB zařízení přehraje, disk je asi ideální volba v poměru cena/kapacita.

matlysek*
hodnocení

a co doporucujes? Jeste premyslim,ze bych koupil externi disk a posustel to pres nej na TV,protoze flashka na 40 gb by byla asi drazssi
doplněno 03.02.15 21:51: podle prodejce to nacte 2 TB disk... tak asi fakt nejakej 500GB koupim no,ale na druhou stranu to nevyuziji,ale na treti porad levnejsi jak novej kompl :-D Nic tak dik borci.Dobrou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]