Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rychlost internetu

Od: danner122 odpovědí: 11 změna:

Myslíte žě rychlost internetu download 13.40 Mbps upload 10.07 ping 10 ms je dobrá rychlost? Kolik máte vy?

speedtest.net/...

speedtest.net/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Dost individuální věc, někomu to bude stačit nekomu ne, řekl bych, že tohle je bežný stadard

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, to je v pohodě - já mám 8 Mbps a frčí to vše skvěle. Zdravím!

P.S. Jakou rychlost máte dostat podle smlouvy?

doplněno 02.02.15 21:11:

No, myslel jsem, jakou rychlost máte ve smlouvě od poskytovatele. Já si platím 8 Mbps a v podstatě je dostávám - ta rychlost je vždy nižší, než ta nabízená.

doplněno 02.02.15 22:29:

mikihans - no, to já také při dobré viditelnosti, v noci nebo o posvícení naměřím i 13 Mbps.

Jen jsem tím chtěl řící, že rychlost nabízená v nabídkách je rychlost "laboratorní" a potom je ve skutečnosti nižší, protože do toho vstupují faktory jako agregace či vzdálenost k ústředně.

danner122
02.02.15 21:08
hodnocení

Ted nevím :)

dovolím si nesouhlasit, platím O2 20Mbit down/2Mbit up a naměřená rychlost se prakticky stále pohybuje kolem 21,5/2,2 :)

doplněno 02.02.15 22:26:

Aktuálně, takhle večer, jsem spokojen :)

rychlost.cz/...

doplněno 02.02.15 22:28:

někoho by mohl odradit ping, ale přes příkazový mívám do 20 ms... a online hry nehraju, tak mi to vůbec nevadí, stránky nabíhají v pohodě :)

kangaroo*
hodnocení

0x

Já mám stabilni wifi připojení s rychlostí, ale takový 2 režimy. Mimo špičku stabilně 60Mbit/30Mbit ve špičce stabilně 30Mbit/15Mbit a pingy 20-30ms. Cena 250Kč včetně IPTV. Odešel jsem od O2, tak jsem se bál zhoršení služby na úkor ceny, ale kam se hrabe původní ADSL 4Mbit/0,25Mbit a ping přes 40ms :-D Maximální spokojenost :)

danner122
hodnocení

My platíme 300 Kč. Máme Pilsfree

kangaroo*

Pilsfree přece nabízí připojení až 1Gbit a asi za 500Kč?

V tomto případě bych nebyl spokojen s připojením k možnostem.Pilsfree :)

danner122
hodnocení

Nabízí za 300 Kč. Proč bys nebyl spokojenej?

hodnocení

0x

Upřímně řečeno závidím, to co máte ale vy stále spadá pod ten trochu výšší standard. Já mám toto: speedtest.net/... v jiném testu toto: rychlost.cz/... . Co tak koukám, tak mi to neska moc nejede... Většinou mívám skoro 8, mno jak kdy, přeci jen mám bezdrátové připojení, ne ten USB šlauf, ale anténu na baráku a z ní leze ethernetovej kabel do routeru a zěj pak všude možně...

hodnocení

0x

A takých 0,15 Mbps download a 0,04 Mbs upload s pingom 448ms by na mobile nestačil? Ešteže došiel súkromník s mikrovlnkou,iná možnosť nebola.Nezrušil som ho len z jedného dôvodu,že je neobmedzený a na online navigácie stačí a tam ide kopec dát.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma agregace

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]