Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chrome, jiná verze?

Od: takjan* odpovědí: 4 změna:

Dříve mi automaticky fungovala kontrola pravopisu (ne že bych bez ní nežil, ale překlepy), tady na fóru nešla, na ostatních ano, a automaticky se mi text překládal do ČJ. Tohle zmizelo. Že by si sám stáhl jinou verzi?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se do nastavení Chrome a tam najdete verze a asi i aktualizace.

Mohlo dojít k automatické aktualizaci nebo změně v nastavení kontroly pravopisu. Já sice Chrome nemám, ale ve Firefoxu to v nastavení je dohledatelné. Zdravím!

doplněno 02.02.15 20:46:

Tak, snad víte, jakou jste měl verzi a podíváte se, jaká je tam nyní. Také by tam měl být seznam provedených aktualizací a možnost jejich povolení či zakázání. Chrome je sice dost "nehezký" prohlížeč, ale nějaké nastavení mít musí. Ovšem, Firefox ho má přehlednější.

takjan*
hodnocení

Právě že v nastavení muhu pouze "nabízet překlad"

mcmerkurion*

ale kdepak: (třetí odspodu)

Chrome, jiná verze?
takjan*
hodnocení

Ano, to znám. Ale nefunguje to

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]