Nejste přihlášen/a.
Dříve mi automaticky fungovala kontrola pravopisu (ne že bych bez ní nežil, ale překlepy), tady na fóru nešla, na ostatních ano, a automaticky se mi text překládal do ČJ. Tohle zmizelo. Že by si sám stáhl jinou verzi?
Dobrý den, podívejte se do nastavení Chrome a tam najdete verze a asi i aktualizace.
Mohlo dojít k automatické aktualizaci nebo změně v nastavení kontroly pravopisu. Já sice Chrome nemám, ale ve Firefoxu to v nastavení je dohledatelné. Zdravím!
doplněno 02.02.15 20:46:Tak, snad víte, jakou jste měl verzi a podíváte se, jaká je tam nyní. Také by tam měl být seznam provedených aktualizací a možnost jejich povolení či zakázání. Chrome je sice dost "nehezký" prohlížeč, ale nějaké nastavení mít musí. Ovšem, Firefox ho má přehlednější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.