Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neznámé zařízení ve Správci zařízení

Od: lubombar® odpovědí: 5 změna:

Mám Win7 profi, OS pracuje normálně.
Přesto ve Správci zařízení je položka Neznámé zařízení viz obr. Nevím co to je, instalace ovladače je neúspěšná.
Podrobnosti HW v příloze.
Co to může být? Mám to tak nechat?

Neznámé zařízení ve Správci zařízení
Neznámé zařízení ve Správci zařízení #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zkuste vypnout MIDI Port. Jaky je to PC? Znacka a typ?

hodnocení

Díky za radu.
V BIOSu jsem zakázal MIDI port a po restartu už tam neznámé zařízení není. Snad to tak vydrží nafurt.

horak*
hodnocení

0x

Zkusil bych v BIOSu vypnout system podpory ACPI, ale opatrne s tim Biosem

stonek*
hodnocení

0x

Píšete, že instalace ovladače je neúspěšná, to může mít mnohho důvodů. Máte ovladač pro jiný OS, nebo není podepsaný výrobcem, nebo PC píše že ovladač je aktuální? Jestli je ovladač pro Windows 7 zkusil bych ho nainstalovat "natvrdo". Každopádně podle ovladače by se dalo zjistit pro jaký HW je určený a porovnat ho s neznámým zařízením (PIDy a VIDy).

Předpokládám, že pokud neví, co je to za zařízení, tak nemůže mít vlastní ovladače.. Pravděpodobně kliknul na tlačítko aktualizovat ovladač, čí nainstalovat ovladač ajelikož systém vůbec neví, co je to za zařízení, tak nemůže najít ani ovladač...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]