Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS- word, excel, a atd

Od: pcms odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Prosím Vás,

Již týden jsme měla problémy s internetem (mám windows 8). Psalo mi to že, že webovou stránku nelze zobrazit. Restartovala jsem PC, pak i router, zkoušela všechny rady co jsem našla na netu, pak nakonec jsem dneska zkusila částečně obnovit puvodní nastavení. Trvalo to asi 15 minut. Poté jsem mi znovu najela plocha. Internet jde krásně rychle, všehny moje původní složky na ploše zůstaly ale ted nastal problém. Odinstaloval se mi MS (word, excel, powerpoint...) nevím proč. Pochopím kdybych dala uplné obnovení do puvodního stavu. Ale já dala částečné, myslela jsem si že když tam zůstanou složky zustane i word a další. Nevím co tedka dělat, nevím kde budu dělat práci do školy? chce to po mě klíč, který už nemám. Co mám dělat? Nebude to někde v Pc?

Nevím, nový word za tisíce se mi nechce znovu kupovat.

Děkuji za vaše rady :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jako náhradní řešení by mohl pomoci program viz odkaz - je free a zvládne v podstatě to samé. Zdravím!

slunecnice.cz/...

doplněno 01.02.15 16:02:

Budiž. Ale, toto by bylo také řešení a možná lepší.

doplněno 01.02.15 20:36:

Ano, používání je obdobné, DOC není problém a ukládání do PDF se dělá jedním tlačítkem. Zde je citace z odkazu - Součásti LibreOffice: Textový editor Write - obdoba aplikace Microsoft Word.

Tabulkový procesor Calc - obdoba aplikace Microsoft Excel.

Nástroj pro tvorbu prezentací Impress - obdoba aplikace Microsoft PowerPoint Editor databází Base - nabízí funkce jako aplikace Microsoft Access Kreslící nástroj Draw - umožňuje zpracování vektorové grafiky Nástroj pro tvorbu formulářů a matematických vzorců Math - nabízí obdobné funkce jako editor rovnic v kancelářském balíku Microsoft Office.

pcms
hodnocení

Děkuji Moc

ale já bych chtěl zkusit obnovit ten moje původní MS office :)

horak*

Skutecne je to "odinstalovano"? Tzn. v Ovladaci panely> Programy> neni MS Office? Nebo v c:>Program Files (x86)> Microsoft Office neni adresar napr Office14(appd) s exe soubory excel.exe atd?

pcms
hodnocení

vyzkouším to, a bude to otvírat dokumenty jako ve wordu se zkratkou doc a jde tam ukládat do PDF? a jde tam i Powerpoint a Excel?

iz*

Většinu prací LibreOffice zvládne téměř stejně jako MsOffice. Stáhněte si ji ale přímo od vývojáře, ne ze Slunečnice. Na originálním webu si stáhněte i nápovědu. Šablony můžete používat od OpenOffice i od MsOffice (zdarma).

vvv*
hodnocení

0x

slunecnice.cz/...

slunecnice.cz/...

pcworld.cz/...

Pokud máte instalačku, tak si zkuste ty programy stáhnout a spustit, jestli číslo zjistí v PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]