Nejste přihlášen/a.
Od Alzy jsem si cca před 2 měsíci koupil notebook i s pojištením na 1 rok a chci se zeptat ví někdo nebo mohl by mi někdo objasnit na co vše se to stahuje (to pojištění)? Jako když mi notebook spadne oni mi ho opraví? A co když se mi s tím notebookem něco stane i po druhé, toho opraví znovu? (Předevčírem se mi hodně poškrábal o zeď myslíte, že by mi vyreklamovali i takovou maličkost?)
Na poškrábání se to nevztahuje, přečtěte si obchodní podmínky pojištění.
doplněno 01.02.15 12:18:Těžko říct, mohli by se vymluvit na výluku
10.1.3 za poškození způsobené úmyslně anebo hrubou nedbalostí,
a které pojištění máte?
pojištění proti rozbití a krádeži
a nebo pojištění Prodloužená Záruka
nebo některé jiné?
a tady
blíže i tady
Alza vlastně zprostředkuje plnění dané pojišťovny, plní pouze to, co má ve smlouvách...zkuste přečíst...
doplněno 01.02.15 17:42:poslední odkazy jsou dvakrát, nějaký šotek asi...
doplněno 02.02.15 20:58:přečtěte si celý článek 10, tam je vše, kdy pojišťovna (ALZA) neplní;
pozor taky na zákonnou záruku, aby závadu nezavedli jako pojistnou událost! i to se poměrně často stává...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.