Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Vybírám nový notebook, budu ho používat hlavně na spojování a úpravu fotek a tvoření ve Photoshopu. Když už ale nový notebook, rád bych si občas pro odreagování zahrál nějakou novější hru. Jsou ale dva komponenty, u kterých váhám.
1. Vím, že Intel Core i5 má narozdíl od i3 Turbo boost, ale než se aktivuje tato funkce, tak jsou podle mě téměř stejné a základní takt je podobný. Co myslíte, měl bych se zaměřit na i5, nebo by mi víc než dobře posloužil i i3? Oba v technologii Ivy Bridge.
2. Grafická karta. V cenovém pásmu, kde vybírám, se opakují hlavně dvě: GeForce GT635M 2GB a NVIDIA GeForce GT630M 2GB. Našel by se někdo, kdo by mi byl schopen říct, jestli mezi nimi velký výkonový rozdíl, nebo je to v podstatě "prašť jako uhoď"?
Děkuj za rady
doplněno 24.11.12 13:55:Navíc bych ještě potřeboval poradit, jak je to se zárukou, když si koupím notebook bez operačního systému a známý, který má prodejnu počítačů, mi tam nahraje Windows?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.