Nejste přihlášen/a.
Ahojte, potřeboval bych si rozdělit disk na dva oddíly,kdy jeden bude pouze na systém a instalační soubory (cca 100-120 GB) a druhý oddíl pouze na data. Jenomže přes Windows 7 mi to jde rozdělit vlastně půl na půl a tak to nechci. Zkoušel jsem si na to najít nějaký šikovný program (zatím jsem teda našel jen Acronis disc director) ale v demo verzi to nejde a platit plnou verzi na jedno použití se mi nechce. Prý je i vhodné si udělat oddíl jenom na hry, že to jsou statické data. Můžete mi poradit co s tím a na jak velké oddíly je vhodné disk rozdělit? Dík za jakoukoliv radu
Zdravím.
Šel by takhle rozdělit i externí disk aby se jedna půlka dala použít na věci z kompu a aby se na tu druhou naformátovanou jinak dalo po připojení k televizi na ni nahrávat?.?.?.?
Prosím nekamenujte mně je to jenom dotaz jelikož tomu nerozumím.
Nevím co máte za TV, ale já nahrávám v pohodě na externí disk s NTFS systémem, kde mám i hromadu jiných souborů - bez problému.
Ale k dotazu, určitě to půjde, ale asi bude potřeba nenechat formátování disku na TV, ale zjistit si systém souborů, který TV umí, na tento systém naformátovat PRVNÍ oddíl a druhý oddíl pro použití v PC naformátovat normálně na NTFS.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.