Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak poslat video z you tube mailem

Od: johnny* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den. Poradí mi prosím někdo jak poslat mailem video nebo písničku z you tube? Zkoušel jsem to dle nějakého návodu na netu , ale nejde to jak bych si přál . Jan B.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
Kliknout pravym tl., dat Kopirovat adresu odkazu a vlozit ji do mejlu.
doplněno 01.02.15 10:37: Neposila se soubor, tedy video, ale odkaz na nej. To znamena adresa stranky, na ktere je umisten. Zkopiruj adresu z adresniho radku a tu posli mejlem.
johnny*
hodnocení

Nezlobte se , ale musíte mi to napsat krok za krokem . Nevím vůbec jak to udělat. Děkuji za odpovědˇ . Johnny

pavkazji*
hodnocení

2x

Vybrané video má svojí adresu,tu musíte zamodřit,klik pravé tlačítko,kopírovat ,otevřít psaní emailu ,do textového pole klik pravé tlačítko ,vložit a odeslat email.Takto podrobně vám to stačí?

Jak poslat video z you tube mailem
johnny*
hodnocení

Děkuji za vysvětlení.Už jsem na to přišel ! Johnny

pavkazji*

Není zač,rádi jsme posloužili :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]