Nejste přihlášen/a.
.Při prohlížení stránek Poraďte.cz se mi nabídla aktualizace Firefoxu 35.0.1. Aplikoval jsem ji. Po nabídce restartu Firefoxu mi nastala nepříjemná situace. Po dalším pokračování prohlížení se přestaly po kliknutí otevírat stránky pouze se načetl název otázky v horní liště. Teprve dalším kliknutím na tuto otázku se stránka načte a otevře. Odstranil jsem aktualizovaný Firefox v programu přidat a odebrat programy a znovu nainstalovat původní verzi Firefoxu 34.0.5.Bohužel nastalá chyba zůstává a ještě mi zmizely Záložky a Historie. Ani obnovení systému nepomohlo.Poradí někdo kde nastala chyba případně jak ji odstranit aby se stránka po kliknutí otevírala v novém panelu.
flodur
Dobrý den, tak, snad v nastavení Firefoxu zvolit (já to mám na záložce Panely) Otevírat nová okna v panelech. Obecně je dobře si Firefox správně nastavit - povolit cookies a JavaScript, blokovat vyskakovací okna a automaticky načíst obrázky. Zdravím!
doplněno 31.01.15 23:40:Nemáte zač. Já mám starší Firefox, tak ten popis v něm může být jiný. Je to o jeho nastavení.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.