Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat háček na Windows 3.11

Od: jakell® odpovědí: 3 změna:

Zdravím. Potřebuji zjistit jak mohu napsat háček na Windowsu 3.11 s němecou klávesnicí.

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, opravdu máte OS WIN 3.11? To je snad přes dvacet let starý OS. A ten je v CZ nebo také DE jako ta klávesnice? Zdravím!

doplněno 31.01.15 22:09:

No, když to ještě stále funguje, tak to musel být dobrý NTB. A zřejmě máte již vyřešeno.

hodnocení

Ano, opravdu mám teď vedle sebe funkční notebook s Windowsem 3.11. No a nevím jak na něj uložit prezentaci v powerpointu. Má to být vtípek na učitele ICT. Zada nám udělat prezentaci a neřekl jak ji donést :D.

Píše mi to v němčině, že na ukládání dávám špatný název nebo co.

doplněno 31.01.15 20:35:

Tak již se mi to podařilo uložit na disketu. Je to opravdu skvělý počítač, daleko lepší, než ty dnešní šunky, co si říkají notebook. :D

hlucha*

Mnoho radosti s Windows 3.11 přeji! Kéž bych taky měl nějakou starou mašinku, nostalgie! Míval jsem kdysi dávno na 486tce Windows 3.11 v češtině, dodnes si pamatuji že tenkrát tam ještě nebylo kopírovat a vložit, ale vystřihnout a vlepit - aspoň v základní sadě programů :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]