Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezobrazuje se mi dolní lišta Windows

Od: pinda odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, když zapnu internet tak se mi dole nezobrazí hlavní panel (start atd.) Normálně když stáhnu dolu internet tak tam je. Poradte mi prosím. Děkan :)

doplněno 30.01.15 18:59:

internet Opera

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bagar*
hodnocení

3x

Pravím tlačítkem myši na panel> Vlastnosti> zkontrolovat, jestli není fajfka u Automaticky skrývat hlavní panel.

Nezobrazuje se mi dolní lišta Windows
mmm*
hodnocení

Tam mám vše stejně jako vy :( Tak já už nevím čím to je prostě ten panel zmizí když otevřu internet.

doplněno 31.01.15 09:30:

Dá se říct že mi to dělá u každého porohlížče :)

doplněno 31.01.15 13:58:

nikdo nic?: (

filip17*

už jsem to psal nahoře, píšu to znovu pak napsat na forum opery, stává se to i i chromu a ff, na těch zkus ještě do zástupce co máš na ploše dopssat parametr --disable-extensions, každopádně na forech to vždy opravila aktulizace

filip17*
hodnocení

1x

Dobrý večer,

trochu zmatený dotaz, napadá mě co zkusit klávesu F11? Nemáte prohlížeč v řežimu přes celou obrazovku?

doplněno 30.01.15 19:54:

pak napsat na forum opery, stává se to i i chromu a ff, zkus ještě do zástupce co máš na ploše dopssat parametr --disable-extensions

gdfdfgdgf
hodnocení

ne když dám f11 tak to nejde :))

A neskrývá se ti automaticky hlavní panel?

filip17*

ten zůstane skrytý i když se něco minimalizuje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]