Nejste přihlášen/a.
Vyčte prosím z toho někdo, kde je problém a jak ho vyřešit? Děkuju.
Moje odpověď neřeší Váš problém, ale pomůže vyřešit otazku jak se jí zbavit
Příčin může být mnoho, určitě to není nic složitého, jen to najít .. naštěstí jsem toto řešil naposledy na mém PV na Win Me, a protože to byl častý problém s grafickou kartou vyřešil jsem to změnou nastavení barvy a modrou smrt jsem změnil na zelenou ( lze změnit barvy jak se Mordá smrt vypíše). Mému problému to nepomohlo, dokud jsme nekoupil novou grafiku, ale už mě modrá barva tolik nerozčilovala
( to byla vzpomínka na minulé léta k pobavení )
xp? kdy se to stalo při instalaci či jinak?
pokad pri instalaci tak bych nejdřív zformatoval disk nemusi tam byt volne místo
pokad stale stahnul bych jine cd windowsu to vase muze mit chybu
pokad za behu tak muze byt spatny ovladac k HW neinstaloval se nejaky ovladac? nebo vadny disk
Ovladače jsou všechny v pořádku (viz Správce zařízení)? Test paměti RAM je ok?
Pokud je grafická karta nVidia, nainstalujte jejich nejnovější ovladače pro Win7 x64.
Takže je to definitivní, buďto je HDD v čudu = reklamace a nebo řadič na desce, kdy je oprava nerentabilní
To řekl kdo?
Dej si na flash disk nebo CDčko nějakou "live" distribuci Linuxu (osobně preferuji Kubuntu nebo Mint Cinnamon), pár hodin v ní pracuj a uvidíš.
To řekl vedoucí našich počítačových servismannů v práci, že to vypadá podle toho kódu, co jsem očekával, že se dočtu tady. Co uvidím v Linuxu? Chvíli jsem na něm dělal, ale nevyhovuje mi. Navíc to mám i kvůli hrám, které na linuxu nejdou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.