Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MODRÁ SMRT - čím to je

Od: repkin* odpovědí: 12 změna:

Vyčte prosím z toho někdo, kde je problém a jak ho vyřešit? Děkuju.

MODRÁ SMRT - čím to je

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

3x

Moje odpověď neřeší Váš problém, ale pomůže vyřešit otazku jak se jí zbavit :)

Příčin může být mnoho, určitě to není nic složitého, jen to najít .. naštěstí jsem toto řešil naposledy na mém PV na Win Me, a protože to byl častý problém s grafickou kartou vyřešil jsem to změnou nastavení barvy a modrou smrt jsem změnil na zelenou ( lze změnit barvy jak se Mordá smrt vypíše). Mému problému to nepomohlo, dokud jsme nekoupil novou grafiku, ale už mě modrá barva tolik nerozčilovala

( to byla vzpomínka na minulé léta k pobavení )

zepe*
hodnocení

1x

xp? kdy se to stalo při instalaci či jinak?

pokad pri instalaci tak bych nejdřív zformatoval disk nemusi tam byt volne místo

pokad stale stahnul bych jine cd windowsu to vase muze mit chybu

pokad za behu tak muze byt spatny ovladac k HW neinstaloval se nejaky ovladac? nebo vadny disk

repkin*
hodnocení

Windows Ultimate 7 64bit, bohužel, zlatý XPčka :( a bohužel při chodu, když jsem spouštěl hru World of tanks. Poslední dobou mi blue death skáče často. HDD jsem měnil cca před rokem. :( Zlatá stará 166tka omg :(

josnow*
hodnocení

1x

Ovladače jsou všechny v pořádku (viz Správce zařízení)? Test paměti RAM je ok?
Pokud je grafická karta nVidia, nainstalujte jejich nejnovější ovladače pro Win7 x64.

repkin*
hodnocení

je to notebook, grafika je integrovaná ATI, ovladače píšou u všeho, že jsou aktuální, test RAM jsem nedělal, jen jsem projel všechno NODem

hodnocení

1x

Zkuste ten test RAM, i když tohle na to moc nevypadá. Může to být problém driveru, přehřívání (zkontrolujte všechny větráy, že ne dřou), zkuste vyndat nebo vypnout některé kousky HW, které nepotřebujete (ale je to notebook, takže to asi nepůjde).

zwiki*
hodnocení

1x

Vyřešil jsem to přeinstalováním Windows.

repkin*
hodnocení

Takže je to definitivní, buďto je HDD v čudu = reklamace a nebo řadič na desce, kdy je oprava nerentabilní :(

praivo*

To řekl kdo?

Dej si na flash disk nebo CDčko nějakou "live" distribuci Linuxu (osobně preferuji Kubuntu nebo Mint Cinnamon), pár hodin v ní pracuj a uvidíš.

repkin*
hodnocení

To řekl vedoucí našich počítačových servismannů v práci, že to vypadá podle toho kódu, co jsem očekával, že se dočtu tady. Co uvidím v Linuxu? Chvíli jsem na něm dělal, ale nevyhovuje mi. Navíc to mám i kvůli hrám, které na linuxu nejdou.

praivo*

Jestli to spadne i v Linuxu (tj. bez HDD), tak na vině NENÍ disk.

repkin*
hodnocení

z 99% spadnutí je, když mám zapnutou hru, tu v Linuxu nerozjedu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]