Nejste přihlášen/a.
Vaše zkušenosti a co by jste doporučili z novinek.
Uvažuju buď o:
HP Pavilion dv7-1060ec alza.cz/...
nebo o:
HP Pavilion dv5-1070ec alza.cz/...
Ale ty ceny jsou brutální. Teda rozdíl cen mezi 17´´ a 15´´.
Doporučit na co? Porovnáváš 2 různé věci. 15 je mobilnější,ale zase když nebudeš noťas moc přenášet tak 17 je přeci jenom koukatelnější... Ceny vidim skoro stejné
Přeci jenom potřebuji mobilnější notebook. Spíše se chci zeptat, jaký by jste doporučili z řady HP Pavilion. Budu ho používat převážně jako pracovní na cesty. Když si vezmu tu 17´´ tak zase o moc těžší není.
No váha je jedna věc a velikost druhá
Já HP ještě nekupoval,ale to co jsi navrhl s 15,4´´ tak to se mi líbí, otázkou je zda potřebuješ tak našlápnutou grafiku, potažmo celý noťas- sehnal by jsi mnohem levnější a další věcí je že sdílená grafika je defakto cca plus 30min na baterku (u asusu, a tady to bude to samé v bledě modré)
No nebudu jej používat pouze pro práci, ale občas si na něm chci i něco zahrát, proto sem vybral kvalitnější sestavu. Pro práci by mi bohatě stačil nějaký za desítku a ani bych neuvažoval o 17´´. Ale máš pravdu v tom že 17´´ je asi přeci jenom docela slušný kufr na přenášení. Takže se spíše přikloním k menšímu bratrovi. Jinak HP mi teďka doporučují všichni co mají s hardwarem co dočinění a taky ze svých vlaastních zkušeností. A na ASUS hodně nadávají. Alespoň jeden. Hlavně na problémy s diskem.
Já nadávám na acer
Asusů jsem bral poslední dobou pro dost lidí a v pohodě, sám jsem si ho taky koupil i když pokukuji po DELLu. Disk neni notebook, disk ti může odejít kdekoliv. Ano proti HP nic nemam Nedávno jsem bral pro známou Asus F3e + win + office 2007 dvtech.shop.ekatalog.biz/... a vešel jsem se do 17300. Neřikám že asus je nejlepší,ale pokud ten noťas používáš normálně tak vydrží a i na těchto modelech se sdílenou grafikou si něco zahraješ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.