Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký notebook HP Pavilion

Od: sasdax* odpovědí: 5 změna:

Vaše zkušenosti a co by jste doporučili z novinek.

Uvažuju buď o:

HP Pavilion dv7-1060ec alza.cz/...

nebo o:

HP Pavilion dv5-1070ec alza.cz/...

Ale ty ceny jsou brutální. Teda rozdíl cen mezi 17´´ a 15´´.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Doporučit na co? Porovnáváš 2 různé věci. 15 je mobilnější,ale zase když nebudeš noťas moc přenášet tak 17 je přeci jenom koukatelnější... Ceny vidim skoro stejné *nevi*

sasdax*
hodnocení

Přeci jenom potřebuji mobilnější notebook. Spíše se chci zeptat, jaký by jste doporučili z řady HP Pavilion. Budu ho používat převážně jako pracovní na cesty. Když si vezmu tu 17´´ tak zase o moc těžší není.

No váha je jedna věc a velikost druhá ;)

Já HP ještě nekupoval,ale to co jsi navrhl s 15,4´´ tak to se mi líbí, otázkou je zda potřebuješ tak našlápnutou grafiku, potažmo celý noťas- sehnal by jsi mnohem levnější a další věcí je že sdílená grafika je defakto cca plus 30min na baterku (u asusu, a tady to bude to samé v bledě modré)

sasdax*
hodnocení

No nebudu jej používat pouze pro práci, ale občas si na něm chci i něco zahrát, proto sem vybral kvalitnější sestavu. Pro práci by mi bohatě stačil nějaký za desítku a ani bych neuvažoval o 17´´. Ale máš pravdu v tom že 17´´ je asi přeci jenom docela slušný kufr na přenášení. Takže se spíše přikloním k menšímu bratrovi. Jinak HP mi teďka doporučují všichni co mají s hardwarem co dočinění a taky ze svých vlaastních zkušeností. A na ASUS hodně nadávají. Alespoň jeden. Hlavně na problémy s diskem.

Já nadávám na acer :)
Asusů jsem bral poslední dobou pro dost lidí a v pohodě, sám jsem si ho taky koupil i když pokukuji po DELLu. Disk neni notebook, disk ti může odejít kdekoliv. Ano proti HP nic nemam ;) Nedávno jsem bral pro známou Asus F3e + win + office 2007 dvtech.shop.ekatalog.biz/... a vešel jsem se do 17300. Neřikám že asus je nejlepší,ale pokud ten noťas používáš normálně tak vydrží a i na těchto modelech se sdílenou grafikou si něco zahraješ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]