Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyypalovacka

Od: lvice1 odpovědí: 3 změna:
Mám vypalovačku ATAPI CD-RW52XMAX, mámji dobře zapojenou a přesto mi nejde.Hned při startu PC vyjede a když chci s ní peracovat , nevidí žádný disk a opět vyjede.Objeví se hláška - Není vložen disk nebo vypalovačka není připravena- . Používám NERO 6.Může mi někdo poradit?Díky*bzum**bzum*

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tohle jsme řešili s kámošem- odešel mu zdroj a vzal sebou i desku a vypalovačku- dělala přesně tohle- když se na ni šáhlo (spustit něco) tak se místo toho otevřela takže bych řekl že je odpálená. Zkus ji v jinym kompu ale řekl bych že odešla...
lvice1

Ale ta vypalovačka je úplně nová- výměna za špatnou ještě v záruce- , tu první se mi podařilo nainstalovat a zapojit bez sebemenších problémů a tato dělá tyto problémy.

To bude asi jiný zádrhel, ale jaký?

Jak řikám- zkus znova kabely, dát na 2 řadič, pak ji zkus v jinym kompu (tim eliminuješ chybu v počítači) a pokud bude dělat tyhle blbosti tak je špatná- proč by nemohla být odpálená i když je nová:) a když tvrdíš že je zapojená OK (to předpokládá i případnou kontrolu) tak co chceš aby to bylo?- odcházej i nový věci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]