Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Potřeboval bych poradit... mám hru kterou jsem si nahral na disk už v nainstalovaném stavu do me složky s hrama hra jde z teto složky spustit normálním zpusobem pomocí spouštěčí ikony s příponou .exe ale když si tuto ikonu přesunu na plochu abych se nemusel pořád proklikávat až k tomu spouštěcímu souboru tak to nejde a vyskočí chyba... zkoušel jsem jestli když dám tu ikonu na plochu a dám vlastnosti tak jestli nejde nastavit nějaká cesta k tomu souboru spouštěcímu ale nějak na to nemužu přijít. mám win7. děkuji
ahaaa ja to vzdycky jen chytnul a pretahnul na plochu ted už to funguje děkuji moc a přeji hezký den
Ještě lepší než vytvořit zástupce ve složce a přesunout ho na plochu, je vytvořit zástupce rovnou na ploše.
Pravým myšítkem na soubor vybrat Odeslat - Plocha (vytvořit zástupce)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.