Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivir eset smart security

Od: jarojetu® odpovědí: 9 změna:

Mám na zkuš. dobu eset. ale zdá se mi dosti drahý, Jaký by jste mi doporučily na Windouws 7 ANTIVIR trošku více spolehlivý, ale zcela zdarma, vždy na 1 rok. a pak znova prodloužit. AVGm nebo Avast,? Díky Nechodím na nebezpečné stránky nic nestahuji, jen občas hraji hry, nebo zkouknu film.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Avira.

Nebo Avast ale údajně si vybírá i slabší chvilky.

zepe*
hodnocení

0x

Joooo eset je nej :) ja to delam tak se jednou za tři měsíce zadám kod zkušební verze a jedu vesele dál a to už 4 roky a žádné problémxy nejsou

hodnocení

díky za odpověď, ten eset mi již na zkušební dobu 30 dní dobíhá, jak ho mám prodloužit opět bezplatně. A nebo odinstalovat a opět nainstalovat, zdá se mi to dosti pracné. na moje znalosti s PC>Napište mi prosím na meila ať tady nepřipafdám jako trapka... díky meryl09@seznam.cz

zepe*

kliknout na ikonku v liště u hodin pravou myší dát aktivovat pak aktivovat pomoci jmena a hesla

jmeno: TRIAL-0130209356 heslo: mvejxntcth

platnost: 2015-04-20

jer to trial heslo takže bez obav se da pouzit

fex
hodnocení

0x

BitDefender free edition pcmag.com/...

hodnocení

Zdravím, již jednou jste dravím, již jednou jste mi radil jak opět dál prodloužit eset, nějak se mi odpověˇnezdá, jak mám dát ten klíč nebo ho prostě prodloužit dál bez placení? Napište mi prosím jak podrobně postupovat . Díky a nebo jestli bych hodala pryč a našla jiný na rok zdarma? pomožte prosím. dík.

hodnocení

0x

free mám Avast - nikdy jsem s ním neměl problém. A jednou za kvartál projedu eset on-line

majsterjoe*
hodnocení

0x

Používám skoro na všem free AVAST a žádný problém ani při kontrole jiným nativirem. Když je uživatel počítače trošku chytrý, nestahuje kdovíjakou blbost a nenavštěvuje neověřené stránky, pak dokonce není třeba ativirus mít.

Jo a Windows nabízel (a snad ještě nabízí) zdarma antivirus Security Essentials. Taky spokojenost.

h0nz4
hodnocení

0x

Microsoft Security Essentials, zdarma, nemusíš řešit aktivace, licence jako u avastu a nezatěžuje počítač což o avastu se říct nedá, ten je dosti náročný, takže stahuj windows.microsoft.com/... Microsoft asi tomu rozumí nejvíc když to dělá antivir na vlastní systém

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]