Nejste přihlášen/a.
Mám na zkuš. dobu eset. ale zdá se mi dosti drahý, Jaký by jste mi doporučily na Windouws 7 ANTIVIR trošku více spolehlivý, ale zcela zdarma, vždy na 1 rok. a pak znova prodloužit. AVGm nebo Avast,? Díky Nechodím na nebezpečné stránky nic nestahuji, jen občas hraji hry, nebo zkouknu film.
Joooo eset je nej ja to delam tak se jednou za tři měsíce zadám kod zkušební verze a jedu vesele dál a to už 4 roky a žádné problémxy nejsou
díky za odpověď, ten eset mi již na zkušební dobu 30 dní dobíhá, jak ho mám prodloužit opět bezplatně. A nebo odinstalovat a opět nainstalovat, zdá se mi to dosti pracné. na moje znalosti s PC>Napište mi prosím na meila ať tady nepřipafdám jako trapka... díky meryl09@seznam.cz
Zdravím, již jednou jste dravím, již jednou jste mi radil jak opět dál prodloužit eset, nějak se mi odpověˇnezdá, jak mám dát ten klíč nebo ho prostě prodloužit dál bez placení? Napište mi prosím jak podrobně postupovat . Díky a nebo jestli bych hodala pryč a našla jiný na rok zdarma? pomožte prosím. dík.
Používám skoro na všem free AVAST a žádný problém ani při kontrole jiným nativirem. Když je uživatel počítače trošku chytrý, nestahuje kdovíjakou blbost a nenavštěvuje neověřené stránky, pak dokonce není třeba ativirus mít.
Jo a Windows nabízel (a snad ještě nabízí) zdarma antivirus Security Essentials. Taky spokojenost.
Microsoft Security Essentials, zdarma, nemusíš řešit aktivace, licence jako u avastu a nezatěžuje počítač což o avastu se říct nedá, ten je dosti náročný, takže stahuj windows.microsoft.com/... Microsoft asi tomu rozumí nejvíc když to dělá antivir na vlastní systém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.