Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor ASUS V w 221

Od: jarojetu® odpovědí: 1 změna:

Porďte mi prosím, když vypnu počítač tak se mi na monitoru ASUS V W 221 objedvuje v intervalu tabulkao no signal, , ale to mě ani tak nevadilo, jako teď když mám počítač zapnutý, mám uprostřed monitoru tabulku BRIGHTNES ZVÝRAZNĚNÍ JASU PLUS MINUS , ALE ONA SE NEDÁ ANI ODSTRANIT,Na manuálu se toho moc nedozvím, nepíše se tam o této závadě.. Poraďte mi prosím, již jednou se měnila grafická karta, že by zase? díky

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Nápis NO SIGNAL je tam proto, že jste vypnula jen počítač a monitor zůstal zapnutý. Je to informace pro uživatele, kolikrát jim vypadne kabel nebo monitor vůbec nepřipojí, obrazovka je černá a oni se domnívají, že se monitor porouchal. Takhle se ví, že monitor je nejspíš v pořádku.

Tabulka s nastavením pravděpodobně nebude záležitost karty, ale bude to tabulka monitoru, dá se tím přizpůsobit obraz. Tabulka by měla buď zmizet po chvíli sama, nebo tam bude nějaká volba typu EXIT, kterou se vyskočí. Ovládá se to tlačítky na monitoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]