Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Efekt v Powerpointu

Od: michaltopic* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

potřeboval bych v Powerpointu udělat efekt obrázku, kdy se objeví nejprve celý velký skoro na celý slide a pak se bude změnšovat a zároveň přemisťovat někam do rohu.

Nevíte někdo, jak to udělat?

Podařilo se mi to, ale ne současně. Nejprve se zmenší do středu monitoru a pak odsune. Já bych to chtěl ale současně.

Díky za cokoliv.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

2x

Předpokládám, že to děláš přes Animace. Princip je takový, že přidáš jednu animaci, pak druhou a druhé nastavíš, že se má spustit s předchozí.

,A jak nastavit, aby se předchozí animace spustila s tou druhou, to asi záleží na verzi Powerpoointu, tak popíši, jak je to v mojí verzi (Office 365), ale je to hodně podobné i ve starších verzích . Můžeš se dostat do menu, kde jsou všechny animace pro daný slide - Animace ->Podokno animací. V něm vybrat druhou animaci pravým tlačítkem myši -> Časování -> Spustit -> S předchozím

michaltopic*
hodnocení

Skvělé! Teda přišel jsem na to před chvílí sám ale i tak moc díky za perfektní odpověď :)

charlies*

Když jsi na to přišel sám, tím lépe pro tebe. ;)

michaltopic*
hodnocení

Dělal jsem v tom někdy v prváku a pak dlouho ne a ono se to dost změnilo. Takže jsem věděl, že to jde, jen jsem nevěděl, jak to udělat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]