Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji. Potřeboval bych poradit s volbou tiskárny. Mám starou Canon XP a na té mi už nejde tisknout.Hlásá mi to závadu na úseku barev. Několikrát jsem ji plnil ( úspěšně ) ale nyní už řekla dost a zaujala ke mě nepřátelský postoj. Potřebuji si pořídit jinou ale nevím jakou. Chtěl bych mít možnost doplnovat si barvy. Tisk pouze v černobílém provedení také není na závadu. Rovněž by to mohla být kombinace tři v jednom. Pokud možno za co nejmenší peníz. Na bazarech mi není doporučováno nakupovat ( nefunkční výrobky ) a tak tu žádám o radu.
Nejjednodušší na doplňování barev jsou inkoustové Epsony řady L, mají nadržky na straně tiskárny a ty se jednoduše dolévají.
Inkoustová tiskárna je dnes už dost překonaná záležitost. Laser má podstatně nižší náklady na tisk a je mnohem spolehlivější. Pokud vám bude stačit tisk černá / bílá, resp. s odstíny šedé, byla by pro občasné domácí použití dobrá volba: alza.cz/... nebo alza.cz/...
Pro barevný tisk doma např. alza.cz/...
honzacz:
inkoustová tiskárna je možná překonána nízkými náklady laserovky, v žádném případě kvalitou. Kvalitní fotka je pořád jen a jen z inkoustovky A u toho Epsona si nejsem jist, zdali tu laserovku nepřekoná i nízkými náklady.
Každý máme jiné zkušenosti . Měl jsem různé a protože tisknu málo, zasychal inkoust a vyhazoval jsem poloprázdné kazety. Na jaře jsem si koupil na doporučení HP 1510 a černý inkoust vydržel až do ledna,kdy došel. Batvy jdou stále.
sos:
Tyhle tiskárny co mají jednu barevnou a jednu černou kazetu jsou docela k ničemu, ale pokud se tiskne málo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.