Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytvořit intro

Od: anonymboyy odpovědí: 1 změna:

Zdravím,
chtěl bych se Vás zeptat, v jakém programu si můžu nejjednodušeji vytvořit intro? Mám stáhlý After Effect na 30 dní, ale příjde mi to strašně složité. Ani podle videií si to moc nedávám, hlavně v žádném návodu nikdo nedělá intro, jako bych chtěl. Intro by mělo vypadat, jako to měl Nexty - Na youtube si vyhledete NexTyCZ a nějaké starší video aspon měsíc. (Dal bych odkaz, ale nejsem si jistý, jestli ho sem dát můžu)
Moje otázka teda zní - V jakém programu intro vytvořit (měl by být volně ke stažení, nebo ten AF), jak dlouho by trvalo vytvořit nějaké podobné intro, jako má Nexty a pokud by jste byly tak hodní, tak bych celkově byl rád za nějaké tipy nebo rady :)
Předem děkuji!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

snad žádný pořádný program na video tvorbu a efetky není jednoduchý, nebo je ale chce si o tom něco nastudovat.

Jestli ti dělá problém studium, tak si to vytvoř v Movie maker, je součástí systému nebo lze doinstalovat na webu microsoftu pokud máš Win7 a vyšší.

Jinak co ti poradit, soustředil bych se víc na obsah, pokud máš už slušnou komunitu, a pravidelné diváky (tisíce ne stovky) , pak je na míste řešit intro, outro atd. atd. Viděl jsem spoustu pokusů uspět na youtube a spousta z nich měli do detailu spracovné ty své intra, outra, tak aby to ladilo ale obsah s přednes stál za nic a podle toho také vypadala sledovanost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]