Nejste přihlášen/a.
Uvažuji o koupi webkamery a zajímají mě tyto 2 možnosti:
- lze integrovaný mikrofon používat zvlášť např. pro telefonování přes Skype bez využití snímání obrazu?
- umí Skype hovor s přenosem obrazu webkamery?
zatím padla volba na Logitech, ale nejsem si jist. Pokud máte někdo nějaký tip... díky!
Ano.
Ano.
Mám už poměrně dlouho Trust WB-3300P s vestavěným mikrem a jsem spokojen. Byla to velmi levná záležitost..
oprava - vestavěným mikrofonem
Skype má samostatný okruh pro mikrofon i kameru.Kamera ovšem potřebuje poměrně rychlé připojení,jinak je obraz trhaný a rozpadá se.Pokud se použije při pomalém internetu kamera se zvukem,nefunguje nic.Dokonalé je připojení na pevné lince nebo kabelovka.
JABRAKA
mě jde spíše o ten zvuk a než kupovat jen mirkofon, tak to vezmu obojí a webkameru MOŽNÁ někdy použiju
Vebkameru člověk normálně použije jen velmi málo, protože mluví s lidmi, které zná. Ti navíc většinou koukají na monitor, takže má člověk stejně dojem, že si kolega během hovoru hraje nějakou hru. Pohled do objektivu, který je obvykle nad monitorem, je velmi vzácný... Kameru využiji jen v okamžiku, kdy chci něco ukázat (například interier, předmět atp...
stačí nějaký laciný i za 50,-. Mám nějaký zn. "Logo" velký jako 50ti koruna přilepený vpravo na rámu obrazovky. Pokud se týká kamery, zatím nic moc. Těch 30 obr/sec. je fakt málo. Dělají se i 60 obr/sec., což by mohlo být lepší, ale nemám to vyzkoušený. Ve Skype se vše nastaví v nástrojích bez problému. Zdraví Vás Mirek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.