Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Uložení videa z internetu

Od: strait odpovědí: 6 změna:

Zdravím, na internetu jsem našel film Dumb and dumber v anglické verzi, ale mohu ho jen přehrát ve windows media player, nemohu jej uložit. Nevíte jak na to? Myslím že se ukládá do dočasné paměti odkud bych ho mohl nějak uložit. Nebo alespoň nějaký program na nahrávání výstupu z obrazovky a zvuku.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

kouněte zda je adresa, kde pořad sledujete v podporovaných na této stránce: wordrider.net/...

pokud ano, stačí si stáhnout tento program a dát mu www adresu filmu a on už to stáhne.

stahuj.centrum.cz/...

doplněno 28.01.15 10:39:

např sledujete film na stagevu.com/film-1/ a když vložíte CELÝ tento odkaz (vč http) do Free Rapidu tak ho odmítne?

strait
hodnocení

ta stránka je stagevu.com, píše se že ji program podporuje, ale když zadám odkaz, tak mi to řekne, že je nepodporovaná

k2

FRD to normalne stahuje, vyzkouseno (ver 0.9u4).

v každém případě na té stránce pravým tlačítkem nechejte zobrazit ZDROJ STRÁNKY. CTR+F hledejte "embed type="video/divx" src="

Najdete ve stránce např toto:

To červené je film, který chcete stáhnout. Ale Free rapid by to měl umět už z té URL (ale ne z hlavní strany). Musíte se prokliknout až na film.

strait
hodnocení

díky, už jsem si stahl screen recorder, tak si to nahraju

jak chcete, ale snížíte si kvalitu videa a když vám pípne mail v PC, tak to bude i v tom filmu. Lepší stáhnout z URL, není to těžké. Taky byste nemusel koukat na celý film, aby se nahrál nemluvě o tom, že se stáhne třeba za 15 minut a teď musíte na něj koukat tu hodinu a půl co je dlouhý, aby se nahrál :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]