Nejste přihlášen/a.
Všem hezký večer,
potřebuji přeinstalovat win z x32 na x64. Je jasné že musím udělat čistou instalaci ale problém je že nemám dost místa na druhém HDD na přesunutí složek.
- Je nějaká možnost jak vymazat vše až na ty dvě složky kde mám seriály které bych nechtěl vymazat a na druhý HDD se nevlezou? Tedy mohu vymazat a následně nainstalovat nový OS aniž bych musel formatovat?
- Další věc, je nějaká možnost zálohovat aktivaci 8.1 x32 a po té ji použít na x64 aniž bych musel zase procházet celou aktivací? (sluchová vada, telefonická aktivace je děs )
- A poslední dotaz, tedy spíše ujištění. Když mám na druhém daleko menším HDD Win7 x32 mohu mít na jednom HDD x32 a na druhem x64 aniž by se vzájemě nějak hádali že? Používam střídavě oba systémy (mám nějaký starši SW co potřebuji a nejede na win8) a v nich oba HDD na ukládání a přesouvání dat mezi sebou.
Předem moc děkuji za Vaši pomoc
Hezký den
Vo Windows 7 sa to dá prostrednictvom VirtualBoxu,tá ×64 bude bežať v tom Virtual Boxe a v nastaveniach sa dá nastaviť zdielanie súborov.Do VirtualBoxu môžete naištalovať aj viacej operačných systémov naraz.Win7.XP,Vistu,linux,Ubuntu.No v sedmičke sa nedá preinštalovať iná verzia Windowsu aká tam bola na začiatku,jedine zakúpením novej licencie.Či to isté platí aj vo Windows 8 neviem,či nebudete potrebovať novú licenciu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.