Nejste přihlášen/a.
Snažil jsem se pečlivě přečíst otázku i její doplnění a vyplynulo mi z toho, že tlačítko Vložit nefunguje pravděpodobně proto, že vlastně není co vložit. Takže by bylo na místě se spíše zabývat tím, proč nejde kopírovat a tím vložit do schránky. Pro mě tu chybí docela zásadní informace co, odkud a kam se má zkopírovat. Z některých dokumentů prostě kopírovat nejde.
Ta konkrétnější výpomoc by měla vypadat jak? Že k tobě někdo nakluše a na povel spraví to, co nejsi schopna ani pořádně popsat?
doplněno 04.02.13 00:38:Tlačítka Kopírovat a Vložit jsou aktivní? Co jsi instalovala mezi tím co to fungovalo a pak nefungovalo? Zkus obnovení systému k datu, kdy to fungovalo. Nepíšeš ani jaký OS používáš.
Cokoliv. Z internetu do wordu, z jedné složky do druhé, ze složky do mp3, z internetu na internet..
Ne, jenom kdyby šlo o něco v nastavení, tak popsat krok po kroku. Počítačům nerozumím, tak moc, jak lidi co mi tu radí (pravděpodobně).
Co to přesně znamená, žě jsou aktivní? Když chci kopírovat tak to mohu zmáčknout, když vložit, tak občas ani na "vložit" nemohu zmáčnout, někdy mohu, ale po zmáčknutí se nic nezobrazí. To si už nepamatuji, protoze jak jsem už psala, občas to funguje a občas ne. Tak sem to nechala být, po čase jsem vyčistila počítač. Používám windows 7 home premium. Jak jsem psala, nerozumím moc počítačům a nevím jaké informace jsou potřeba k vyřešení problému, proto píšu do poradny.
A klávesová zkratka pro vložení Ctrl + V funguje?
doplněno 03.02.13 23:41:Taky neuškodí vyčistit počítač programem CCleaner, www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/
Zkratka i myš fungují na stejném principu. Když na tlačítko pořádně přitlačim, tak to funguje.. Teda u myši to tahle funguje jen výjimečně. Nemyslim si, že tam mám bordel, protože ostatní volby fungují normálně.. Používám pravidelně advanced systemcare.
Ccleaner ti vůbec v tomto případě nepomůže! ne že by ho nebylo potřeba, ale v tomto případě je k ničemu... S největší pravděpodobností máte v pc nějaký malware... stáhněte si toto: fileforum.betanews.com/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.