Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupit novou grafiku ci cely pc?

Od: paveloslav odpovědí: 3 změna:

mam cca3 roky stary pc,mam prvni generaci i7 jadra,8gb ram ddr3,ssd 64gb system a 2tr hardisk,grafiku gtx 560,zacinam resit vylepseni,byl jsem rozhodnut mezi gtx 780 nebo gtx 970 popripade r9 290x,asi bych nekupoval novou,mirne jetou se zarukou,jsem ochotny zainvestovat do zdroje jelikoz mam 450w coz neutahne ani jednu grafiku tak bych sel do nejakeho 600w.ale dnes mi v obchode rekli ze musim i novou skrin protoze ma rozmerove 45x45cm je mala,grafika se tam vejde ale neuchladi ju,pry bych pc uvaril.jeste mi bylo poradeno ze r9 290 brat nemam protoze mam intel jadro a to si moc ati nerozumi.zajimal by me i jiny nazor.dik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkuste si to spočítat - chcete zlepšit grafiku - proto musíte koupit zdroj a krabici. Budete mít o něco lepší krabici, ale stejně budete mít grafiku starou... Osobně bych do takové operace nešel.

doplněno 27.01.15 21:47:

v tom případě neporadím - osobně bych nevrtal do něčeho funkčního...

paveloslav
hodnocení

Me slo spis o to jestli ma nekdo zkusenosti dat takovou grafiku do male skrine,r9 290 se da sehnat od 5000,zdroj kolem 1600,abych nekupoval novou velkou skrin a ta byla zbytecna.videl jsem do stejny skrine montovat gtx 750 a 760.a pak me zajimala kompatibilita intelu a ati,gtx jsou drazsi a ne tak vykone
neo*

Dobrý večer pokud graf.kartu do skříně dáte a máte aspoň vyřešeno proudění vzduchu ve skříni jeden v předu a druhy vzadu větráček. neměl bych o ni strach :) možná by stačilo foto stávajícího rozložení komponet. A co se týče CPU na zvolené grafické karte. NE nezaleží na výrobci ale na výkonu Procesoru .Nemějte strach testy grafik se většinou dělaji na CPU od Intelu a i7 rádi používají.(má to svůj důvod)

pctuning.tyden.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]