Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám grafickou kartu Gigabyte GV-N650OC-1Gl a dva 24" monitory + 1 17" otočenou na výšku. Všechny tři monitory mám připojené do zmíněné grafické karty. Jeden 24" do hdmi a ty zbylé do dvi. Chtěl bys se zeptat jestli se třeba i o trošku zvýší výkon tím že jeden 24" monitor zapojím pomocí hdmi do zákaldní desky (GA-Z68XP-UD3) nebo to mám nechat tak že integrovanou grafickou kartu nechám vypnutou? Ten monitor co by byl připojen do integrované grafické karty byl pouze na internet nebo filmy.
Za každou odpověď předem děkuji.
Ať připojíte monitor kam chcete, výkon se nezvýší, ale zároveň ani neklesne. Pouze odezva zobrazení bude nižší při zapojení do základové desky a naopak vyšší při zapojení přímo do grafické karty
Děkuji za odpověď myslel jsem že grafická karta bude více vytížena tím že v ní bude zapojeno více monitoru.
Kravina. Každý další monitor je pro GPU zátěž, která ji zpomaluje. A na odezvu to nemá naprosto žádný vliv, ta je daná samotným monitorem.
Ale dvě GPU najednou stejně nejspíš fungovat nebudou, takže jiná možnost než všechny tři na té GTX stejně není.
Doplnil bych kolegu... dvě samostatné GPU zapojené pomocí technologie SLI (nVidia) nebo CrossFire (ATI) fungovat budou. Nicméně tak jak si představuje tazatel - externí GPU + GPU na základní desce pravděpodobně fungovat nebudou. Pokud chce mít tazatel jistotu tak to prostě musí vyzkoušet.
Tak jsem to vyzkoušel a při zapnutí integrované grafické karty spolu s externí se mi pc sekne a naskočí modrá smrt.
To je snad jasný motáte Grafiku co máte v procesoru ,,intelackou" s graf. od n-vidii . Jedině koupit ještě jednu a zapojit do SLI
zakladní deska podporuje CrossFireX spolu s SLI™
Děkuji všem za odpověď.
Bohužel ta grafika nepodporuje sli. Časem se něco našetří a nakoupím dvě stejné. Ještě bych se chtěl zeptat, mám doma ještě jednu ne moc výkonou i bez externího napájení grafiku (nvidia) bez sli. Kdybych jí zapojil a nechal jí pro 24" a 17" monitory a ten jeden 24" monitor bych nechal do tí gtx650 "ulevil" by jsem té gtx650?
Za každou odpověď opět děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.