Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RPG hra na styl Gothic

Od: anonymboyy odpovědí: 2 změna:

Zdravím,
už opravdu dlouho hledám nějakou RPG hru, která by mě chytla, ale bohužel žádnou najít nemůžu. Velmi se mi líbí série Gothic, teda až na čtvrtý díl, to už je jen obyčená klikačka. Taky se mi líbí Risen, kromě 2. dílu, to je kvůli pistolím. Nezná tedy někdo podobnou hru? Prostě, aby tam byl volný svět, mohl bych se přidat k nějakému táboru (nebo něco podobného), aby tam bylo dost kouzel a hlavně, aby to mělo nějakou atmosféru a dobrý příběh :) Na grafice mi vůbec nezáleží, jen chci, aby to nebylo jako Diablo, tedy z vrchu. Sérií TES znám, ale moc se mi nelíbí, hlavně ten poslední díl.. Morrowind ještě ujde, ale pořád to není ono :)
Předem děkuji za každou radu! :)

doplněno 27.01.15 13:20:

Ještě bych se chtěl zeptat na nějakou kvalitní mmorpg hru. Na detailech mi taky nijak nezáleží, spíš bych byl možná radši za nějakou starší, ale není to podmínka :) Dost se mi líbí třeba Tera, Metin2 a takové ty akční. Hlavní pro mě je, aby se to dalo rychle pochopit a nebylo to nijak extra těžký a aby se to dalo hrát i bez peněz :) Taky bych byl rád, abych tam měl aspon 10 kouzel, ale zas ne třeba 40, to už je moc a je těžký si vybrat :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

commonman*
hodnocení

0x

RPG - Dragon Age Origins , Zaklínač

MMORPG - GW2 - koupíš hru pak už bez placení

discostue
hodnocení

0x

No není to fantasy, ale myslím dobré je Far Cry 4 - taky je to trochu RPG.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]