Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak skrýt, že mám AdBlock?

Od: qwqwqw odpovědí: 3 změna:

Ahoj, je možné nějak skrýt stránkám, že mám aktivní AdBlock? Jde o to, že jisté stránky mi blokujou videa a vydírají, že pokud si ho nevypnu, tak video nepřehrajou. Je to třeba TN.CZ, takže milionové stránky a ne žádní chudáci, co potřebují vydělat na provoz. Takže se nenechám vydírat a nevypnu si ho.

Díky za rady!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

ne, testuje se to javascriptem, který prostě koukne "do nastavení" a dá odpověď serveru a ten se pak chová dle svého.

Pokud chcete obsah zobrazujte i reklamy. Nechcete tyto reklamy na tomto serveru? Tak se koukněte po těch samých informacích jinde. Snadná pomoc.

na tn.cz jsem nikdy nebyl, takže se bez něj žít dá. :)

doplněno 26.01.15 22:22:

@majsterjoe souhlasím, ale je otázka času kdy půjde i Google proti AdBlocku, protože má něco co všichni chtějí a jinde to nenajdou... je jeden z mála, který si to může dovolit.

majsterjoe*

No napriklad na youtube se prave s reklamama zit neda.

catka
hodnocení

0x
Jiný prohlížeč jsi zkoušela?Mě to v Exploreru se zapnutou ochranou před sledováním která ty reklamy blokuje funguje bez problému ale Mozila mi to odmítala přehrát právě kvůli tomuhle důvodu.Zkoušela jsem Chrome a tam to taky nešlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]