Nejste přihlášen/a.
Ahoj
info: mám wifi
Mám takový menší problémeček Už asi měsíc a půl mi blbne net... Vždy když stahuju z prohlížeče tak mi stahování spadne. Nevim čim to je ,ale koukal jsem že to dělá i na download managerech. Rychlost je 700Kb/s a najednou to začne zpomalovat až na nulu a zachvíli to spadne s hlášku "neznámá chyba sítě". Zkoušel jsem stahovat z µTorrent a tam to jede krásně
Někdy to ,ale taky skočí na nulu naštěstí µTorrent je chytrej a počká si až bude zase ta rychlost. A v tom je právě zakopanej pes. Ryhlost netu se všim všudy(download, upload...) je hrozně impulzivní. 10 minut ok a pak 1 minutu nic. Sice mi internet funguje ,ale je hrozně pomalej. Pak to zase 10 minut faká... Řikám si jestli neni někdo napíchlej na náš internet ,jenomže právě o vánocíh dostala sestra novej tablet a já mám podezření že ona zatěžuje síť
Tak sestrou a jejím tabletem to dost určitě nebude.
Jen tak pro začátek bych napřed restartoval router a sledoval jak to chodí. Pak by se vidělo, co dál.
Dík
Já sje m úplný lajk takže mám otázku: až router restartuju tak co dál? budu muset něco nastavit? nebo to poběží zase normálně?
Router restartuješ, bohatě stačí na minutu vytáhnout ze zásuvky a pak jen čekat než naběhne, tak do minuty by to mohlo být.
Jako úplný laik se asi nepustíš do nahrání nejnovějšího firmware routeru, který by taky mohl pomoci.
Než věc začneš řešit s poskytovatelem, tak se přihlaš na router a uprav nastavení QoS jde o optimalizaci datového přeosu pro více spojení. Taky jsi zkoušel nainstalovat jiný web prohlížeč a download manager? Asi malá pravděpodobnost, ale já jsem jí zažil naštíplej LAN kabel za konektorem v nebo v kabelu. Zkus přehodit LAN kabel na jiný port v routeru. A wifi jako wlan to je taky kapitola sama pro sebe. Taky zkontroluj ping odezvu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.