Nejste přihlášen/a.
Mám takový dotaz, měl jsem v pc 4x 1Gb Ram DDR2 800, bohuzel mi dvě ramky odešly do kremíkového nebe a já hledám alternativu, a muj dotaz spočíva v tom, zda muzu dat misto 2x1Gb hned 1x2Gb DDr2 800(takze kombinace 2 sloty 1Gb+1 slot 2Gb - celkem 4Gb. (deska vezme do jednoho slotu až 2Gb na jeden slot). Díky za odp.
Dobrý den, já bych řekl, že to nebude problém. Ale, raději si počkejte ještě na další názor, protože by to mohl někdo potvrdit nebo vyvrátit. Zdravím!
Dobrý den nevídím ve vaši konfiguraci problém. A ani by být neměla pokud budou všechny v pořádku . RAMky se řídí spíš podle frekvence a tu máte u všech stejnou. Pokud by byla rozdílna degraduje na tu co má nejnišší. A nebudu vás zatím trápit dvoukanálovým režimem ...není pro vás podstatný ,ale co kdyby cs.swewe.net/...
prosě pracují efektivněji
Výpis z vašeho manualu zakladní desky:
4 x 1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory
(Note 1)
Dual channel memory architecture
Support for DDR2 1200 (O.C.)/1066/800/667 MHz memory modules
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.