Nejste přihlášen/a.
Mám v práci WIN 2000 SP4. Nemám práva administrátora, takže nemůžu instalovat programy. Existuje nějaký snadný způsob jak zaheslovat složku? Tudíž když ji budu chtít otevřít, tak vyskočí okno vložte heslo. Potřebuji to k tomu, aby se nikdo nedostal k mým datům.
Žádný RAR, žádné programy. Potřebuji k tomu mít neustálý a rychlý přístup. Po vypnutí Průzkumníka by se složka automaticky zpět zaheslovala a pro její opětovné otevření by se muselo zadat opět heslo.
Máme interní síť ve firmě, kde potřebuji po přihlášení se do svého profilu (přes ten jediný mi je přístupný disk s mými daty a přihlásit se dá ze třech PC) dostat do dané složky pod heslem.
A neexistuje nějaký program, který nevyžaduje instalaci, ale jenom spuštění? Nejsem si jist, jestli by mi to vůbec povolilo program spustit, ale zkusit by se to dalo.
ahoj tak na to je program dirlock nainstaluj si ho a poté když pravou klikneš na složku zahesluješ ji pak nepůjde otevřít dokud nezadáš své heslo.Výborná věc a zde ji máš slunecnice.cz/...
Tak dík. Jen sem psal že nemůžu nic instalovat. Tak se na to podívám a zkusím našeho technika, jestli by to tam nenainstaloval.
Jen slunecnice nějak odpadla a na stránky se teď nemůžu dostat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.