Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máme docela veliký rodinný baráček jenže bohužel jsme daleko od města a je zde dostupný jen o2 internet s download 2MB/s a upload 0,11MB/s. No a potřeboval bych nějaký program jako Skype, ale aby byl dostupný v LAN síťi, tedy i bez internetu. Našel jsem už nějaký prográmek, ale ten byl jen na zprávy. Nevíte o něčem na LAN, kde by šel chat, videovolání jako na Skype. Děkuji
a je vše nastavené tak jak má být u obou uživatelů? Můžu ještě jen tak ze zvědavosti vědět, při které příležitosti chcete takto skype používat?
Jak už jsem psal mám velký barák a 2 děti třeba když jsem v garáži, tak mi mohou zavolat. :D Ale jinak, moc té angličtině nerozumím poraďte co se tam má v tom skypu vlastně nastavit, aby to fungovalo?
Omlouvám se, ale s tím tolik neporadím, ja Skype všeho všudy používal asi hodinu a to jen, abyc se dovolal setřenici do Anglie, jinak Skype vůbec nepoužívám a ani se o něj nijak nezajímám, vím jen, že kamarád to měl takto pravě řešené ve své menší firmě, a postupoval přesně podle toho návodu.
Jinak nevím jak velký máte barák a i když sám mám rád, všelijaké vychytávky podobného charakteru, tak bez úrážky, ale není to trochu zytečné a ztráta času nastavovnám této LAN sítě doma? Pokud něco děti potřebují tak si přece můžou dojít za vámi, ono dnes ve světe smartphonů a tabletů je každý pohyb dobrý a pokud se jim opravdu za vámi nechce, tak i nějaký ten LAN chat by měl stačit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.