Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Logo počítače

Od: eviik* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,potřebuji dostat na obrazovku Asus logo - jen přechodně a aby se mi neztratila trvale tapeta,kterou mám na pozadí.Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kive
hodnocení

0x

Trošku to upřesni. Jak "dostat přechodně na obrazovku?" Tak tu tapetu nahraď logem Asus a až nebudeš chtít, přehoď to zas zpátky, ne?

eviik*
hodnocení

Díky,ale já jsem chtěla vědět jak to mám udělat - polopatě prosím.

vlazy*
hodnocení

0x

Ctělo by to upřesnit o co ti konkrétně jde. Jinak si myslím, že by snad neměl být problém tu tapetu si někde zazálohovat (uložít do počítače) a pak ji nahradit tím logem. Až tu tapetu budeš chtít zase vrátit zpět tak ji tam dáš místo toho loga.

doplněno 25.01.15 23:25:

Jak to udělat jsme ti už tu poradili a pokud to nestači tak bez upřesněni dotazu to asi bohužel nepůjde.

eviik*
hodnocení

Jde mi o to,jak to přesně mám udělat,prosím pro neznalce srozumitelnou radu.

ladinpraha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]