Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Mám problem s odesíláním emailů.Když chci poslat meil / i jen pár řádků bez přilohy/ Tak to nejde a objeví se mi níže přiložená hláška. Mám XP prohlížeč Chrome a schránku neomezenou.I jiných meilů to nedělá. Poradí někdo? Díky.Bob
Nejde mi vložit obrázek,ale zní to: že limit odesílání je překročen ale já jsem 4 dny z tohoto meilu nic neposílal.
Pokud to z jiných mailů nedělá a do mailu přistupuješ jen přes webové rozhraní (nepoužíváš mailového klienta jako např. Thunderbird, Outlook, ...), tak si změň heslo. Asi za tebe někdo rozesílá spamy...
Tipnu si, že má Seznam podle toho, jak píše, že má schránku neomezenou.
Ten limit není nic neobvyklého, máš ho pravděpodobně taky, jen o něm nevíš. Ale kdyby ti nějaký útočník zjistil heslo, tak to může využít ke spamování a ten limit tam slouží jako ochrana. A zjistit heslo není v dnešní době takový problém. Uživatel se někde registruje, k tomu potřebuje mail a použije stejné heslo jako k mailu, tedy útočník má jak mail, tak heslo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.