Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Emailová schránka

Od: bobek07® odpovědí: 6 změna:

Zdravím.Mám problem s odesíláním emailů.Když chci poslat meil / i jen pár řádků bez přilohy/ Tak to nejde a objeví se mi níže přiložená hláška. Mám XP prohlížeč Chrome a schránku neomezenou.I jiných meilů to nedělá. Poradí někdo? Díky.Bob

Nejde mi vložit obrázek,ale zní to: že limit odesílání je překročen ale já jsem 4 dny z tohoto meilu nic neposílal.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

charlies*
hodnocení

0x

Pokud to z jiných mailů nedělá a do mailu přistupuješ jen přes webové rozhraní (nepoužíváš mailového klienta jako např. Thunderbird, Outlook, ...), tak si změň heslo. Asi za tebe někdo rozesílá spamy...

hodnocení

Ahoj a dik,ale toto nepomohlo .B

charlies*

To nemusí zabrat hned. Záleží, jak má poskytovatel mailu nastavený limit. Klidně to může být v řádech hodin ale i dnů. Můžeš den/dva počkat, případně napsat na podporu tvého mailového poskytovatele.

vlazy*
hodnocení

0x

bobek07: A to máš co za schránku, že tam máš nějaký limit odesílání?

charlies*

Tipnu si, že má Seznam podle toho, jak píše, že má schránku neomezenou.

Ten limit není nic neobvyklého, máš ho pravděpodobně taky, jen o něm nevíš. Ale kdyby ti nějaký útočník zjistil heslo, tak to může využít ke spamování a ten limit tam slouží jako ochrana. A zjistit heslo není v dnešní době takový problém. Uživatel se někde registruje, k tomu potřebuje mail a použije stejné heslo jako k mailu, tedy útočník má jak mail, tak heslo...

hodnocení

Ahoj.Mám seznam a z tohoto emailu posílám jen občas,jiný meil /taky seznam/ mi to nedělá a to zneho posílám denně přílohy a to v desítkach MB.Nepomohla ani změna hesla.Přes to díky všem,Bob.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]