Nejste přihlášen/a.
Dobrý den Chtěl bych si stáhnout originál Windows třeba ze slunečnice. Dotaz jsem si napsal taky do seznamu a jsou tam ruzné odpovědi že je to možné. Jak to vlastně je? Je to možné a kde je možné program stáhnout a jaká je přesně verze označení. Děkui.
Nejde si pořídit bez zaplacení Windows legálně. To je prostě fakt. Ovšem pokud má člověk platný zaplacený produktový klíč, tak se dá jen přímo stáhnout cd/dvd image Windows a to je v pohodě.
Originálny Windows sa sťahuje zo stránok microsoftu,a niektorý spolupracovníci microsoftu ponúkajú staršie druhotné operačné systemý z vyradených počítačov.Napr. www.instaluj.cz
...existují 30-ti denní ZKUŠEBNÍ VERZE, které si můžeš protahnout 2x o 1 měsíc -celkem tedy na 3 měsíce testování- návod najdeš na googlu některé z PC poraden - vše je legální ( mám na mysli prodlužování zkušební verze). Teď nabízí Mikrosoft zkušebně Win8, se staršími verzemi je potíž-tedy co jsem hledal já na www.mikrosoftu... Zkoušel jsem nedavno stáhnout "odněkud"Win7 a jediné co vyšlo, byl ULOŽTO.cz. Takže nakonec jsem zakoupil u Výhodného softweru použitou odkoupenou verzi Windowsu. Levněji starší XP Professional či novější Win7 najdeš na vyhodny-software.cz/... a další odkaz levnelicence.cz/... Jinak ze zoufalství můžeš po částech stahovat z netu "Operační system"UBUNTU. Je zdarma a vytváří ho lidé na vlastní náklady ve svém volném čase...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.