Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení na muj t.mobile

Od: jana01 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,mám dotaz,nemůžu se přihlásit na muj t.mobile protoze jsem zapoměla mobil v práci,v mobilu mám velice důvěrné sms které potřebuji vymazat. Mobil zůstane celý víkend v práci nemám možnost ho vyzvednout.Nevím přihlašovací údaje na t.mobile,je ještě jiný zpúsob jak se tam přihlásit abych ty sms mohla máznout?Mám android.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Ohneta má pravdu, přes MůjT-mobile SMSky vymazat nejdou. Ani mobil tak nevypnete. Já bych si pro ten mobil zajela.

ohneta*
hodnocení

0x

Dá se tam přihlásit přes jednorázové heslo, ale to vám přijde na mobil. Avšak přes můj t-mobile nejdou mazat sms na dálku, takže to by vám stejně nepomohlo. Na telefonu nemáte nastaven žádný zámek obrazovky?

doplněno 23.01.15 23:25:

Nejde na dálku vypnout, jedině že by se vybil.

jana01
hodnocení

nemám a nejde ten mobil nejak vypnout?

horak*
hodnocení

0x

Soucasne reseni - viz kolegove, ale do budoucna, pokud mate Samsung s Androidem vyssi verze, tak si nastavit v ramci Samsung acount sluzbu dalkoveho ovladani mobilu (nalezeni, zamknuti atd)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]