Nejste přihlášen/a.
Zdravím - poradí někdo? Mám 25 ks prázdných DVD diskú, které jsem pořídil k zálohpvání dat z mého PC. Mám několik programú na vypalování a zjistil jsem, že ani jeden si nedovede poradit s těmito disky a vypálit na ně data. Prázdné disky, formátované, jsou SONY DVD + R RW, vypalovací programy Ashampo Burning Studio 6, Burn4 Free.
Jak na to, prosím ..., přece je nevyhodím
DVD-RW je přepisovatelné médium. Pro použití v jiných přehrávačích než v PC je obvykle nutné ho po vypálení uzavřít a tím je jeho přepisovatelnost ukončena.
DVD+R je médium pro zápis. Některé starší vypalovačky uměly jenom DVD-R.
Nerozumím pojmu formátované. DVD obvykle není třeba formátovat.
Dobrý den, spíše bych to viděl tak, že děláte něco špatně. DVD-RW je médium, které se může použít pro vypalovaní vícekrát. Takže, vložíte médium do vypalovačky, která umí vypalovat DVD, v programu zvolíte např. Vypálit nový datový projekt DVD, přidáte si soubory, které mají být vypáleny, nepřekročíte kapacitu média a zvolíte si raději menší rychlost vypalování.
Mělo by se to podařit. Zdravím!
P.S. Médium vkládejte správnou stranou do vypalovačky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.