Nejste přihlášen/a.
ahoj chtěl bych s ezeptat jestli by mi někdo neporadil jak mám nastavit ovladače na notebooku acer extensa pro program intel pro/set wireless protože ať tam naistaluju jakýkoli program intel pro wifi karty tak to nejde!
potřeboval bych poradit jak to zpravit nebo doporučit odkazem nejlépe jaký software si mám stáhnout děkuji!
to je hezký ale já nejsem blb alevše co j přiloženo je k ničemu nefunguje to!najde mi to wifi sítě ale když se připojím nenajede mi stránka!
Ale tady ti nikdo nemůže za to že jsi napsal otázku blbě!
Nenajede stránka na netu? Nu ale to už je konfigurace sítě, to už neni věc ovladače nebo programu. Jak máš nastavenou síť? Když nejsi blb tak jistě znáš i příkaz ipconfig a jsi schopen ho sem pastnout,případně alespoň opiš nastavení tcp/ip u wifi karty
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.